Sova i en fiskrök!!!

Det är tydligen höst nu med kalla nätter!
Ikväll har Säpo startat den här perioden som varar till och med maj ungefär.
Det är från och med nu jag kommer lukta som en rökt böckling fram till juni ungefär innan det gått ur mitt skinn.
Sängkläder, kuddar, täcken, gardiner, mattor, väggar kommer att stinka som i en fiskrök.

Anledningen till detta?
Att jag inte kan sova utan att ha fönstret öppet om natten. Nu skulle det inte hjälpa för det drar in genom ventiler, nyckelhålet i dörren till verandan och mellan fönster och fönsterkarm.

20120916-232252.jpg
Jag avskyr det här!

Vad är det som drar in och som jag avskyr?
Jo Säpo (ena grannen) eldar med ved och när jag tittar över gatan så blickar jag in i Säpos skorsten, deras hus ligger lägre än detta hus som ligger högst på gatan.

Att säga till Säpo?
Nej då skulle han elda mera.
En sommar då barnen ofta, inte varje dag, hade besök av kompisar som ställde bilarna halvt på trottoaren utanför vårt hus för att inte ta så stor plats på gatan. Och tänk att vår gata har en vändplan för du kommer inte längre och vi är näst sista huset, sista husets dam går också alltid mitt i gatan oavsett om det finns bilar eller ej.
Men Säpo ringde parkeringsvakterna han, dom har aldrig åkt hör förut. Han var ute och snackade på om de två bilarna som stod utanför vårt hus och sa att bilarna alltid stod parkerade där. Ungdomarnas bilar fick böter.
Nu är det så att grannen bredvid Säpo alltid har sin jobb- bil parkerad helt på trottoaren, nu åkte parkeringsvakten även dit och skulle lappa den bilen. Men Säpo drog dit som en avlöning och hjälpte den grannen att slippa böter för de påstod att den grannen ägde marken där trottoaren var och där med slapp böter!!!
Sedan gör Säpo en massa annat också men jag blir förbannad bara jag tänker på honom!!!

Tur att jag numera har EZYFRESH att spreja på alla saker i sovrum och hall:)
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *