Somnade hos Cajsa!

Cajsa kunde klippa mig i går!
Satanigatan så glad jag blev!
In på salongen släntrade jag in som ett buskigt troll.
Cajsa började med att säga att telefonen lägger vi undan. Sedan sa hon att vi börjar med att skölja igenom håret och lite massage.
När jag satte mig ner och lutade huvudet mot den där grejen där håret tvättas så kände jag att mina axlar var så högt uppdragna att de snuddade porslinskanten underifrån.
Cajsa började skölja, tvätta och sedan massera min hårbotten. Cajsa är så lugn och mjuk i sina rörelser och händer att det vart som ljuv musik i skallen. All stress sköljdes bort och axlarna ramlade ner mot golvet. Det var så avslappnande att jag tillslut hade hängt i bara huvudet i porslinsklykan om inte stolen hade varit där. Du måste verkligen prova på Cajsas massage! Jag lovar att du går där ifrån som en ny människa.

Sedan började då Cajsa klippa trollet hon såg framför sig i spegeln.

Jag lovar att jag njöt! Jag ville att det aldrig skulle ta slut!
Jag njöt så att jag nickade till fem gånger under tiden. En gång sveptes jag in i drömmarnas värld rätt länge, det var då Cajsa plattade mitt hår.
Cajsa är så lugn och har så lugna rörelser att det smittar av sig. Absolut den bästa frisören jag gått till i mitt liv! Jag har avverkat några stycken kan jag lova dig.

Det fin fina är att Cajsa kommer stanna i stan för att jobba med sitt yrke. Från och med den 1 juli så jobbar hon varje dag!
Vill du bli väl omhändertagen och bra klippt, färgad mm. och uppleva en njutande huvudmassage så finns Cajsa i Norrtälje varje onsdag fram till den 29 maj mellan 9-17. Hårstället heter salongen och ligger vid ån. På det här telefonnumret 0176- 22 53 00 kan du ringa och boka Cajsa. Salongen kommer att flytta till Lilla torget.
Passa på och klipp dig fram till 29 maj för endast 280:-
Philip ville verkligen bli klippt av Cajsa. Han bokade in så att det är Cajsa som klipper honom till studenten.

Här är fina Cajsa som tar hand om dig på salongen!

Jag vart så nöjd att jag fick gåshud på armarna och väldigt glad!
När jag kom hem så sa alla spontant det första de sa då de såg mig: Vad fin du är i håret!

Så här såg jag ju ut innan Cajsa klippte mig. Vi räknade ut att det var FYRA månader sedan jag klippte mig! Och Anna har inte sagt något eller skickat iväg mig för att jag ska klippa mig!!!;)

Jag kan inte platta mitt hår så rakt som Cajsa kan. Så här såg jag ut då jag kom ifrån Cajsa:

Jag har speglat mig massor av gånger kan jag berätta för dig. Och jag blir så glad för nu är jag iallfall snygg i håret. Ett steg i rätt riktning för att ta mig upp ifrån mitt förfall.

Tack Fina Cajsa för att du gjorde mig så fin och nöjd!
Du är en klippa!
Kram

Vi hörs!

 

 

4 reaktion på “Somnade hos Cajsa!

 1. Jag blir varm i hela kroppen när jag läser allt fint du skriver om mig. Tack <3
  Det är så kul att du känner dig nöjd och fin när du går ifrån mig. Det har alltid varit ett av mina mål, kunna få en människa att få känna sig fin efter att jag har fått sätta mina fingrar i håret

  • Så glad att Du blir glad över det jag skriver. Jag delar bara med mig av det jag tycker och känner.
   Nu var äldsta dottern nyfiken på dig och sa: Hon verkar så bra Cajsa, verkar lyssna på hur man vill ha det. Det är så många frisörer som inte lyssnar utan bara klipper. Hon vart så glad då du skulle vara här i Norrtälje. hon hoppas att du jobbar någon lördag i salongen så hon får tillfälle att klippa sig hos dig då hon alltid åker tidigt och jobbar till sent.
   Kram du bästa Cajsa!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *