”Som på tv, fast DET här funkar”

För att göra en historia kort så har jag sedan i våras kommit i kontakt med några produkter som jag tyckte var helt fantastiska.
Jag utarbetade en ide som jag presenterade, idéen köptes och sedan har konceptet arbetats fram.
Under den här tiden har jag bara berättat för familjen vad som pågått. Men morgonen efter jag fick veta att min ide ”köpts” så var jag en aning exalterad för att uttrycka det milt och på promenaden jag och Anna, numera min body guard, tog så bubblade jag över av allt. Jag berättade, jag pratade högljutt, munnen gick som ett smatterband, jag stannade och gestikulerade. Anna log och sa: Vad kul för dig!

20120731-071202.jpg
”Anna med öronsnäcka som en body guard:)”

Anna har sedan fått lite rapporter då jag under dessa månader satt produkterna i hårt läge, testat på allt möjligt. Jag har alltid varit upphetsad och försökt få Anna att förstå men inte riktigt nått fram. Nu har inte Anna svårt för att förstå saker, nej hon är smart hon, men det bevisade att min ide var rätt, detta måste upplevas!
I förra veckan vart jag uppringd av, låt mig kalla honom för Hövdingen, han sa: Nu Elisabeth är det skarpt läge! Nu är etiketterna på väg, snart går textmaterialet på tryck! Här fick jag en utmaning, återkommer till det senare.
I helgen finslipade vi det sista trots att det var mest nöje och uppladdning.
I söndags kom Anna förbi en sväng, jag visade flaskor, jag visade hur trycksakerna kommer se ut mm.
Trots att jag berättade om produkterna för femtioelfte gången så nådde jag inte riktigt ända fram. Barnen har också fått höra, finansiärerna lika så, men det där sista klicket för att riktigt förstå och hamna där jag har varit har inte infunnit sig. Varför? Jo för ingen har testat, ingen har upplevt det, sinnena har inte fått uppleva.
Igår åkte jag hem till Anna med mina flaskor, en trasa och en diskborste.
Anna hade inställningen, ja det är säkert bra då du säger det.
Vi drog igång och efter ca: 1 min sprang Anna runt som en gasell och sprayade och torkade av.
Hon ropade upphetsad från Hallen då jag var kvar i badrummet: Bettan kom! Bettan kom och titta! BETTAN!
När jag kom stod där en storleende Anna och pekade upphetsat: Kolla Bettan! Jag sprayade och väntade 1 min och sedan drog jag bara av med trasan! Och min man torkade av trappan igår!
Annas man som just kom ner efter att ha nattat Sockersöt möttes av två upphetsade och glada kvinnor och jag sa: Kolla! Och du torkade av trappan igår;)

20120731-073655.jpg
Annas man ryggade tillbaka, dels över resultatet och dels över dessa annars lite trötta och hängiga kvinnor som nu sprudlade av energi:)
För att inte ta bort Annas mans självförtroende då det gäller städning så visade jag mitt kort jag tagit på mitt skurvatten från mitt köksgolv som jag under alla år torkat flera gånger i veckan och där skurvattnet varit lite svagt smutsat.
Håll i hatten för nu kommer bilden och jag råder dig att sitta ned;)

20120731-074211.jpg
Det är INTE kaffe:) Svärsonen som var hemma då jag testade just köksgolv skrattade lika som jag då vattnet bara vart svartare och svartare:=)
Åter till Anna då vi höll på att göra ren hennes ugn och samtidigt pillade lite här och där i köket så trillade en grannfru in och hon tappade fullkomligt hakan och sa: Det där ska jag ha!
Grannfrun trillade hem och Annas man drog igång och drog el. Ja och du vet kanske hur de flesta män är, när en man sätter igång och jobbar så flockar sig andra män runt om, som flugor runt en sockerbit och tittar på. Du har väl sett när män står och hänger på varsitt spadskaft och tittar ner i en grop på en skopa till en grävskopa som gräver, männens blick utstrålar: Jätteintressant!;)
Men snart så flockades männen runt Anna och mig, inte för att vi är så snygga, nej det var medlet i flaskorna som lockade dit en efter en. Flera utbrast oberoende av varandra: Det här är som reklamen på tv! Fast DET här funkar!:)
Dom hängde på oss och det var ju trevligt att ha ett band karlar efter sig:
Annas ytterdörr är som hos många andra vitmålad och sliten efter alla barn och vuxna som springer in och ut. Vi sprayade, väntade en minut. Drog av med trasan.

20120731-080640.jpg
Vill bara tillägga att jag fotat med min urdåliga mobilkamera i mörker.
Annas kök är som mitt, det har passerat bäst före-datum och Annas köksluckor har skrovlig yta som med åren inte går att få rent.
Före

20120731-080950.jpg
Efter att ha sprayat och väntat en minut och du ser var vi drog trasan;)

20120731-081053.jpg
Vi körde köksfläkten, kranar, duchkabins-väggar, golvbrunnar, ja Anna körde till och med brevlådan då hon följde mig till bilen.
Där någonstans vart jag som av med min sprayflaska och trasa men fick ”låna” det till bilen då jag ville testa att ta bort massbegravningsplatsen på fronten, nämligen alla döda insekter.
Sprayade

20120731-081451.jpg
Väntade en min och tog bara trasan och drog ett drag

20120731-081538.jpg
Här använde jag bara lite lätt gnuggning

20120731-081618.jpg
Männen hade vi vid det här laget skakat av oss men alla ville ha medlet, ingen tvekan om den saken. På söndag är det världspremiär för coolbettan att visa EZYSOULOTION:s produkter och männen ja, dom bjöd in sig själva till Anna där premiären hålls:)
Nu är du säkert nyfiken på mina små ”Älsklingar”? Om inte så är jag sprickfärdig att visa dig:)
Här kommer ett hemmasnickrat foto! Beredd?

20120731-091003.jpg
Fina är dom dessa telingar:)
Nu är detta i sin linda så någon hemsida är inte klar så jag besparar dig en googling;) Jag har varit ivrig som en greyhound i startfållan till ett lopp och tjatat att få hoppa igång.
Jag kommer presentera var och en av produkterna för dig.
Jag har gjort så det ska vara enkelt att visa, enkelt för värdinnan, enkla leveranser med färdigplockade påsar till var och en av kunderna.
Jag vill visa dessa produkter för andra då vi kvinnor och män gnider och sliter med städning, det ska vara enkelt, många ogillar att städa och därför ska vara EZY:)
Många har mirakeldukar, moppar, fönsterputs, allrengöringsmedel, starkare medel, såpa, fläckborttagningsmedel, fräschörer och f-n och hans moster i städskåpet. Titta in i ditt städskåp och räkna flaskorna! Min vision är att det ska vara enkelt även i städskåpet:)
Att just jag skulle hålla på med sådan här grenen av medel skulle har varit osannolikt då jag är utleds på att städa, men dessa produkter var helt enkelt för osannolika för att stå kvar i någon kemist och fysikers garage och damma:)
Nu står världen framför mina fötter då jag har fått möjligheten och rätten att gå in i land efter land, kan det bli mer spännande?
Jag är verkligen glad att ha fått förtroende och att få jobba med dessa produkter!
Många av er här inne har jag aldrig träffat, men jag kommer gärna hem till dig och visar dig och dina kompisar! Vet du någon som behöver jobb, extra jobb, bara komma ut och få lite ny luft under vingarna ibland så finns möjligheten. Jag berättar bara fakta om produkterna och sedan får värdinnans gäster prova själva och det är EZY detta då produkterna talar för sig själva:)
Om medlen är farliga för miljön, nej dom är även EZY för naturen, fint va?

20120731-095849.jpg
EZYSOULOTIONS är ett varumärke hos Nordic Health Solution AB.

Nu vet du vad jag hållit på med ett tag och varit hemlig.

Men det kan jag säga: EZYSOULOTION:s produkter is the shit!

Vi hörs!

4 reaktion på “”Som på tv, fast DET här funkar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *