SÖKES: Huskur, NU!!!

Jag söker en huskur och det är ganska (väldigt) bråttom.
Hade det inte varit så bråttom hade jag inte eftersökt detta här inne. Jag har ju barn som är tvingade att ha mig som mamma. Hjärtat kan ju gå med skygglappar eller komma på att han måste flytta till inre Djungeltrumman eller något efter detta.

Nu är det så att jag har ungefär 14 timmar på mig. Jag känner mig aningens (väldigt) stressad.
För imorgon är det invägning.

våg-help
Det är väl inget konstigt med det egentligen. Men om man som jag äter väldigt mycket mat varje dag och sedan inte har gått på toaletten sedan förra söndagen så känns det som jag inte vill väga in soptunnan så att säga.
Om jag nu inte räknar med i onsdags förstås då det sa pling i porslinet och jag undrade vad det var som damp ner i toalettstolen. Först trodde jag det var en njursten men sedan insåg jag att en njursten nog inte luktar.

Som du säkert förstår så önskar jag en huskur som tömmer min tarm från halsen och ner. För den måste ju var alltså fullproppad som värsta fläskkorven där inne eftersom jag ätit så mycket mat.
Jag behöver nog tömma den för hälsans skull.
Men jag känner mig inte ens nödig förstår du.
Varje dag dricker jag ett pulver utblandat i vatten för att det ska gå lättare liksom.

bild (9)

 

Jag har alltid eller de senaste årtiondet skött min mage varje morgon sedan jag vart ”vuxen” och insåg att alla gör det.

Katrinplommon tål jag inte, jag får nässelutslag på hela kroppen.
Russin äter jag inte mera. Tömde nästan en stor burk russin då jag väntade på maten en gång och herrejävlar vad jag satt på toaletten och tillslut smorde min rumpa med Bepantensalva.

SNÄLLA!!! Ge mig en bra huskur!!!
Om det så är att kasta kaffesump över huvudet och samtidigt stampa i komposthögen och tugga på prästkragar så gör jag det!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *