Snipan gråter och är en aning trasig!

Hon eller den gråter inte ett stilla gråt som när tårarna trillar lite fint ner för kinderna, hon/den storbölar!
Det här problemet måste ju fler ha men det är inget vi tjejer snackar om.
Att inte ha kunnat spinna på fem veckor har satt sina spår och skadan när jag ramlade gör att jag inte kan praktisera penntricket fullt ut, när jag gör penntricket så tänker jag metaforiskt att jag har en penna i rumpan som jag ska hålla kvar och då kniper jag för glatta livet och när jag just kniper för glatta livet åker snipan upp en bit ifrån sadeln och det gör att hon inte blir typ så skinnflådd.

Jag har haft många idéer hur jag ska komma tillrätta med detta, trots att jag använder blöjbyxor, det var hemskt i somras då det var mycket utecykling  och jag hade sådan avsaknad av muskler.
Idag tog jag upp en ide igen om att sitta på fårull.

Men jag vet inte om fåret vill bli klyft på mitten.

Att ställa sig i duschen efteråt piggar som upp en, jag blir som klarvaken.

Sedan syresätter jag mig väl då jag börjar hyperventilera då vattnet träffar snipan.

Du som inte upplevt detta kan ta grovt sandpapper och slipa upp ytan där i mitten regionen och sedan ta en dusch, uppfriskande så att säga.

Att efteråt iklä sig trosor är inte det snällaste jag gör mot mig själv, jag skulle ha hasat ner träningsbrallorna på halv stång så att grenen var vid knävecken och läckert varit utan trosor.

Om det mot förmodan skulle vara någon som tänkt ragga på mig de närmaste dagarna så kan jag bara meddela

Men det är bara att gilla läget och stå som en hanhund då jag ska uppsöka damrummet och pudra näsan.

Anna, snipa är så kul namn, har aldrig hört det förut, så nu har jag bestämt mig att nästa gång jag ringer till gyn kommer det låta så här: Hej, jag skulle vilja beställa en koll på snipan!

Efter gymmet stod jag utanför och väntade och väntade och väntade lite till, kände mig lite som en tonåring, emellanåt svek modet mig men sedan repade jag upp det igen.
Vad jag väntade på?
PT- n!
Jag ville ge honom en present och så gjorde jag, han blev uppriktigt glad och tog på sitt perZpro energi armband på en gång:)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *