Snälla barn, flytta hem!

Snälla rara, söta, älskvärda och bästa Charlotta, Angelica, Mikael och Philip, kom hem, flytta hem igen!!! Ta med er andra hälftar ni som har, barn ni som har, djur ni som har, det går jättebra, inga problem!

Kom hem och avlasta mamma. Jag orkar inte mera, klarar inte mera.

  
Det var lugnare när ni bodde hemma, lugnare för mitt psyke. Låt oss dela upp det igen. Nu får jag ta allt själv och jag kan inte ta mer.

Nu blir jag uppskrämd alla gånger själv. Adrenalinet sprutar i kroppen och ligger nu på minus, jag behöver antingen vila mig eller få ett tillskott av adrenalin för att hålla vettet kvar.

Du som inte ingår i familjen undrar kanske vad pratar hon om? Jo jag ska berätta att Janne har ett behov att retas, skämta med sin egna humor. Mig brottas han inte med som med Mikael och Philip. Istället för att få ut sina behov skrämmer han mig i alla olika situationer. Det är enligt honom makalöst roligt och han fnittrar likt han gjorde i filmen i detta inlägg. Han har så kul att han nästintill skrattar på sig. Själv anser han att han är världens roligaste.

Nyss vart jag skrämd igen av hans vrål och skrik: Aj, Aj vad det svider! då jag var rar och smorde in hans tår med en salva som inte svider och han har inget sår. Jag slet bort handen livrädd att jag gjort honom illa. Det är inte alla som skrattar hela vägen till jobbet som han nu gör.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *