Snackat Thailand och sladdat

Dagen har farit fram i ett svindlande tempo.
Jag fick en liten pratstund, närmare bestämt 24minuter med dottern i Thailand, jag fick veta mycket jag, det var varmt, annan värme än när dom var på Mauritius, hetare och varmare i vattnet, hon hade ätit en halv ananas till middag igår, hade 24 grader på hotellrummet och upplevde det som kallt ibland, bikinin torkade aldrig pga hög luftfuktighet, hon hade fotat vilda apor idag och studerat dom, handlat schampo, balsam, tvål, en flaska vatten, två chipspåsar, två klubboroch jag tror det var en cola också och fet hade kostat 25 kr, glassen var galen, internet funkade bra.
Vill inte tänka på vad vårt samtal kostat om vi inte snackat via Viber, fantastisk App det där.

20120306-214727.jpg
Annars har jag farit runt på moppen på två hjul i korsningarna och ibland sladdat i gruset trots att jag inte får och flängt hit och dit på olika saker, telefonen har gått varm, så varm att apparna typ färgat av sig i mitt öra.

20120306-215053.jpg
Nu ligger jag i sängen och kom på att jag nog glömt logga ur från datorn och att jag förmodligen är inloggad på flera sidor, loggade in på em och nu står jag nog som inloggad trots att jag inte suttit där på många timmar, vanligt när det gäller mig ang FB, jag loggar in och sedan glömmer jag bort det. Ibland har jag massor av meddelanden då FBvännerna tror jag är närvarande.
Men sådan är jag, ska skärpa mig där.
Nu ska jag dejta John Blund för ett morgonmöte står för dörren och jag vill ju vara pigg som en mört!
Just ja, jag vart såå glad idag då jag fick möjligheten att få åka på mini mini semester ett dygn till Göteborg!!! Tjoho jag kommer snart Göteborg! Men det blir nytta med nöje men mysigt som bara den!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *