Snackar kåtdryck hos Mona!

Är inne hos Mona nu och  snackar lusthöjande.
Trilla in till henne i kommentarsfältet om ämnet intresserar dig!
Här snackar jag ju inte om sådana saker så barnen 24, 22, 21 och 18 år tror att de vart till genom en jungfrufödsel eller kom med storken. De vägrar tro att dom kom till utav att mamma hade det det lite hett i sänghalmen, de skriker rakt ut då jag ens nämner ämnet eller skojar till om just sex.
Så dom skriker ofta eftersom jag gärna är fräck i munnen då drycken blandas ihop.
Det finns inlägg här inne då dr

Till mina barn: Gå inte in bland kommentarerna hos Mona i inlägget:Tänkte att vi skulle prata klimakteriekossor

Nu måste jag packa lite, stryka, vika tvätt, raka bort vinterpälsen från benen och noppa mustaschen så jag kan resa ut med mitt pass där det står att jag är kvinna.

Vi hörs säker senare, det är ju så tråkigt att packa och stryka!

Kram

3 reaktion på “Snackar kåtdryck hos Mona!

 1. Hej! Det där tipset om kåtdrycken – jag fattade inte riktigt. Kan du svara via Monas sida…snälla? Är ingen klimakteriekossa än, bara en PMS-kalv på väg åt det hållet!

   • Hej!
    Då är du i mina födelsetrakter! Såg på en skylt att du var nära Gran Tarajal, där har min mormor bott! Annars bor större delen av släkten på Gran Canaria. Otur ni verkar ha med vädret, det som brukar vara så bra på Fuertenventura!

    Såg ditt svar hos Mona. Har ju inga klimakteriebesvär, än, men med allt PMS och skit jag dras med nu så kan jag ju bara gissa vad som komma skall! Fy f-n! Annars svårt det där med lusten, så när jag såg att du hade något för det var jag ju tvungen att ta reda på vad. Men den som väntar på något gott – meddela världen via Monas Universum e du snäll!

    Kram
    ”Mami” (Monsi)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *