sms men inte till mig

Det är inte så ofta numera hemtelefonen ringer, så sällan att jag blir snopen och nästan rädd.

Men det har nu hänt ett par gånger att det kommit ett uppläst sms via hemtelefonen.
Första gången som ett sms kom väldigt tidigt en morgon lät ungefär så här:
Hann inte pussa dig hej då imorse. Älskar dig i massor, din älskling!

Jag vart ganska förvånad för vem skickar ett sådant fint sms till mig?
Jag kunde inte komma på någon som skulle kunna dra iväg ett sådant sms med sådana ord.
Jag vart konfunderad och sökte på numret först i min telefonbok och sedan via datorn men fann ingen, men via det upplästa smset  kunde jag få veta vem det var för tio kronor och det tog jag, men jag vart inte klokare på det för jag fick inte veta vem det var för numret hade ingen abonnent.
Var det en prins som skickat smset och snart skulle komma med sin vita häst och plocka upp mig till sitt slott så jag kunde chilla resten av livet och få rosenblad strödda över mig var dag?

Men något fel måste jag ha gjort i min telefonbok då jag skulle kolla upp numret för jag beslutade mig tillslut för att ringa upp personen som skickat smset och tala om att smset gått fel för jag tyckte synd om den som egentligen skulle få det och som aldrig fick det och när jag knappade in numret så stod helt plötsligt namnet på ena svärsonen där i fönstret på mobilen.
Jag sände då dotter A ett sms och berättade vad hennes sambo skrivit, hon skrattade och sa att han måste ha skickat på hennes (gamla) hemnummer.

Imorse ringde hemtelefonen, jag vart lika rädd som vanligt av det ovana ljudet och svarade och en röst läste upp ett sms:
Snygging, fniss!
Tror att det i skrift blir Snygging:)
Det var att åter smsa dotter A och berätta vad hon fått för sms.

Lite mysigt att få se/höra vad fina sms hon får från sin sambo och det gör mig glad att hon får sådana, hon måste känna sig väldigt älskad och det måste vara stärkande.

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *