Smilla levlar upp

idag blev Smilla ”morfars” stolthet. Glömt var spyhögar, revirpink och bjäbbande.

”Biffiga, bitiga, stora” Smilla är avlad att vara en sorts vakthund. Dessa små ”råttor” (Hjärtats benämning) sitter högt uppe i bergen och håller utkik om det kommer någon. Kommer det något drar det igång med sitt bjäbbiga skall.

Idag stod Smilla i kökssoffan och började bjäbba med sitt vassa skall. Hjärtat och Philip såg att det var grannarnas katter som ville göra entré på tomten. Förlåt nu alla kattälskare, vi hatar inte katter, vi vill inte att de revirkissar här eller lägger en kabel som någon hund fattar intresse utav. Här brukar någon katt bajsa på våran trapp. Vi har haft katt hane/hanar som kissat in i fläktsystemet på bilen. När man startade den bilen tidigt på morgonen så lovar jag att man vaknade med en käftsmäll då lukten blåste ur fläktarna.

Visste du att katterna inte vill bajsa på sin egna tomt? Nej som går till grannen istället. Såg ett program om det på Kunskapskanalen.

Smilla vibrerade som en massageapparat som är ställd på high. Hjärtat uppmanade till att släppa ut henne. Ut for hunden mot staketet och skällde, katterna drog och Hjärtat berömde Smilla. Hon vart sååå duktig! Han hade kunnat åkt och köpt en benknota större än henne själv som belöning. Smilla gick verkligen upp i level. Hon är nu ”morfars” vakthund, hans duktiga vakthund. Sedan hade hon glatt hälsat på honom imorse så där som när en hund tjuter av glädje och vill krypa ur skinnet, det var tydligen toppen. Vi kan säga att Hjärtats och Smillas förhållande är ett av och på förhållande från Hjärtats sida.

Här har just den duktiga vakthunden jagat bort katterna och är på väg hem igen från det höga stora berget, bjäbbandes så inte inkräktarna vågar sig tillbaka.

http://youtu.be/V4j2rIfNiIc

Efter att hon kom in så intog hon sin vaktposition i kökssoffan.Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *