Småblandat eller en salig röra

I bilen hem kunde vi konstatera att jag när jag snart fyller, eller snart och snart, känns som en evighet innan jag får slita av pappret på presenter. Ja jag gillar faktiskt att få presenter, du är den första som får min bekännelse för just detta. Jag har alltid sagt: Det är roligare att ge presenter än att få! (skitsnack).
Eller när någon frågar mig vad jag önskar mig så säger jag: Inget, blir glad bara ni kommer! Visst blir jag glad att dom kommet men jag älskar också presenter, thats it!
Men nu var det ju det vi konstaterade som var det jag skulle berätta. Så här är det, i år är jag dubbelt så gammal eller hälften så ung som Angelica, coolt!

20121031-171146.jpg
Sedan kom vi på att när jag var lika gammal som Angelica så var jag inne på min fjärde graviditet.

Sedan tog vi en fika.
Viken av oss tror du hoppade fikabröd?

20121031-172242.jpg

Sedan gick jag med för Angelica skulle köpa nagelack. Då kom någon på där uppe att jag skulle straffas för att jag gnällt i mitt huvud att jag var trött de nätterna jag och Alma trädgårdsvandrade. Nu skulle jag få smaka på hur det var för henne. Helt plötsligt blir jag nödig, akut skit nödig, hela magen vände sig ut och in.
Jag sa till Angelica: Jag vill hem nu!
Angelica: Varför då?
Jag: Du vill inte veta!
Angelica: Nej jag vill nog inte det! Varför gick du inte på toan när vi fikade?
Jag: Jag var inte skitnödig då!
Angelica: Det räcker mamma!! Kan du inte hålla dig en stund?
Jag: Måste väl det!
Angelica: Jag kan köra hem dig!
Jag: Nej! Har du mynt?
Angelica: Vad ska du med det till?
Jag: Gå och skita! Har du det? Jag måste gå!!!

20121031-174029.jpg
Sedan småsprang jag så fort jag kunde med hopklämda skinkor och knipmusklerna i ett låst läge medan en tsunami bankade på där inne i tarmen.
Fort in på toa, på med vattenkranen vid handfatet på fullt ös så ingen skulle höra vad jag gjorde. Sedan sa det kabong och jag var tom från halsen till tarmöppningen. Spolade direkt för odörens skull för jag trodde jag skulle avlida och fick mig en rumptvätt.
Illamåendet var hemskt. Jag satt länge för att se om det skulle bli ett kabong till. När jag ska smyga ut från toaletten så ingen ska se att det var jag som var där inne så ser jag en kö utanför toan, vad f-n kom de ifrån, det var ju inte en kotte i närheten då jag kom dit!
Jag stirrade rakt ner i golvet när jag gick ut och tänkte: Stackars sate som stod först i kön efter mig! Dom efter henne kommer ju tro att det var hon som orsakat odören;)

Kom tillbaka till Åhléns och Angelica valde fortfarande bland nagellacken

20121031-174452.jpg

Tips på skitgod potatis när jag typ är inne på skittema;)
Åt de igår, har smak av smör och något mer, doft av hasselnöt och något mer, allt jag kommer ihåg av info sedan jag läste igår då den också serverades som idag. Som beskrivning av ett vin på påsen! Men skitgod!
Sitter i bilen igen och blir åksjuk då jag bloggar så jag kan inte kolla vad det står.

20121031-174931.jpg

När jag var lite mjuk i morse skickade jag iväg ett sms, bäst att passa på innan jag vart hård igen

20121031-175154.jpg

Fick som svar

20121031-175326.jpg

Det var allt så länge!
Ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *