Slutat dricka!

Sedan jag slutade röka har jag i stort sätt slutat dricka vätska.
Dricka vätska gjorde jag nästan alltid då jag rökte.
Nu dricker jag just bara kaffe och sedan ett par munnar vatten till maten. Jag har aldrig varit den som just dricker något till maten.
Jag har aldrig varit den som dricker vätska.
När jag rökte och tränade drack jag massor av vatten under träningen. Nu dricker jag nästan inget under träning då jag slutat röka. Jag dricker inte heller efter träningen mer än en proteindrink och kaffe.
Jag har försökt dricka. Gjort iordning vatten. Men det står orört.

20131021-085942.jpg
Jag häller ut vattnet på kvällen då hallonen är vita och vattnet rött.
Jag gillar ju inte vatten. ”Vatten badar jag i, inte dricker”, det är min slogan det.
Men jag dricker nästan inte cola light längre, kanske ett glas per dag. Då förstår du som lever i min närhet att det är illa.
Igår kväll när jag satte mig i soffan och skulle titta på Solsidan kände jag som så ofta att jag var törstig. Men som alltid driver det inte mig att dricka, snarare att äta.
Men när jag satt där vart jag att må illa. Jag gick upp i pausen och tog dagens första vätska då jag inte druckit mer än kaffe. Jag svepte ett glad cola och kroppen blev av med sitt illamående.
Jag vet att det är nyttigt att dricka men jag förmår mig inte längre att göra det. Vet inte hur jag ska få in det i mitt liv.
Det är ju bara det senaste 10åren som jag började dricka vätska då jag stod och rökte. Innan var jag som jag är nu.

Tror inte det finns någon lösning på detta. Jag får gå runt och se ut och känna mig som en halvdöd uttorkad krukväxt som hänger efter krukkanten.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *