Slut med korv

Läste igår om korv, baccon och skinka att WHO  klassar det med lika hög canserrisk som tobak och alkohol.

Nu äter vi ju inte det här hemma. Till småkottarna brukar jag köpa hem. Nu är det slut med det…

Annars har jag fått undan en del. Innan Alvar, Angelica och hundarna kom på förmiddagen hade jag hunnit måla kök, tvättat ett par maskiner tvätt, gjort rent hundkorgarna och lagt i rena täcken, bäddat rent vår säng, städa sovrummet, samt tagit en hundpromenad.

Det är inte bara vi tvåbenta som gillar att varje vecka lägga oss i nybäddat. Det gör även de fyrbenta. De brukar skutta runt och lägga sig i alla korgar. Så gjorde Irma även idag och ville sedan bli nerbäddad och mysa.

  
Alvar ”hjälpte” mig putsa fönstren i matrummet och hänga upp gardiner. Han tog en paus och sov middag mellan fönsterputsningen och upphängningen. Då passade jag på att fålla gardinerna. 

Strax efter kom Enya då Challan skulle och jobba. Barnen fick lite puffar och knäckemacka.

  
Jag hade tänkt att Enya skulle ha ätit panerad fisk, potatis och gräddfilssås. Alvar är inte så förtjust i panerad fisk så jag stekte vegetarisk korv och kokade makaroner. Angelica var skeptisk till om barnen skulle käka vegkorven. De åt glada den vegetariska korven:)

  
Alvar har busat och trotsat idag och Enya har gastat och skällt ut Alvar.

Efter att jag kört hemm Enya till pappa Hampus och skulle göra en sallad till Janne så såg jag blåbären jag köpte i söndags till kottarna, gill efterrätt ingen orkade äta.

Undrar om dessa blåbär gick på anabola. Kolla in ett normalstort blåbär mot en anabola.

  
Janne kom hem och han fick låna Alvars armband, tjusigt!

  
Sedan var klockan 20 helt plötsligt och jag tog då min morgondusch;(

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *