Skrida till verket!

Igår kväll halvlåg jag i soffan med ena foten i soffdynan så mitt ben hade posen av ett upp och nedvänt V.
Där låg jag sexigt i min pose, halvdregglandes och halvsovandes i mina allt för billiga noppiga joggingbrallor. Det upp och nedvända V- benets resår på byxan hade hasa sig upp efter vaden och var nedanför knät. Hur byxan själv kunnat klättrat upp efter fläskberget är ett stort mysterium. Det enda som kan konstateras är att där var den. Lika svår gåta att lösa som om universum är evig eller tar slut någonstans.
Men när jag nu låg där utspilld i soffan som en för varm aladåb kände jag plötsligt en han på min vad och hörde hur Hjärtat skrockande säger: Här kanske jag törs ta? Här är det kanske inte så hårigt?
Lika snabbt som han fick dit handen slet han bort den (den gubben har ungdomliga reflexer iallafall) och sa förskräckt: Oj! Det var det visst!!!
Aladåben (jag) gled åt sidan med ett fnys.

20131204-135026.jpg
Idag tog jag fram verktyg och började ansningen. Drygt en timma tog det. Nu är mustasch, hakskägg, hår under armarna, hår på benen och minst bikinilinjen borta. Kan väl också erkänna att det inte är så aptitligt då jag står med mina Björn Borg-boxertrosor och det sticker ut två ryamattor på varsin sida. Men nu är det borta.
Under tiden stärkte jag mig med en Cappuccino.

20131204-135138.jpg
Jag noppade och klippte Mac Donalds M:et och gjorde två ögonbryn av det istället. I näshårsskogen så stack jag in en sax och klippte till. Jag såg ju inte för allt hår men jag kände att jag klippte mig i skinnet på ena sidan av näsans mittbalk så att säga. Satanigatan vad det blödde!

Nu borde det inte bli fler inlägg just nu om mitt kroppshår som Hjärtat både finner oaptitligt och roligt.
Men första inlägget i denna historia känns ändå mest magstarkt.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *