Skrattar på sig

igår kväll gick vi inte till sängs samtidigt. Hjärtat gick först. Jag väntade på en tvättmaskin och plockade iordning lite här hemma.

När jag tassar in i sovrummet med mina elefantsteg, klär av mig tyst, det är endast några stöningar och några pustningar då jag ska försöka åla ur det tajta linnet och lyfta på ena benet för att få av tightsen. Jag känner projektet lyckat och jag tittar leende på Hjärtat som sover så sött. Jag tänker: Han är bra go han! 

Kanske borde jag tänkt något annat? Jag tassar bort barfota på det iskalla golvet, känner röken starkt från alla vedeldande grannar. Om dem tänker jag inte samma tankar som om Hjärtat. När jag står jämsides sängen och har vänt hela mig mot sängen för att vika upp täcket och är helt i mina tusen tankar så kastar sig Hjärtat upp och skriker: BÖÖÖ!!! och skrattar sedan så han får hicka. Jag i min tur blir så satans rädd att jag nog blir lite ilsk. Adrenalinet som hann blåsa runt i kroppen och sedan insåg att det inte behövde användas gör musklerna lama och känslan i dom är nästan lite som när någon kroppsdel somnat. Mushåret krullade upp sig ett extra varv och i håret på huvudet fick jag helt plötsligt volym, munnen vart snustorr. Jag får känslan att någon ligger under sängen för att ta ett grepp om mina vrister så jag kastar mig snabbt upp i sängen. Hjärtat skrattar galet hjärtligt och ibland hör jag typ ett tonårsfniss. 

Han lovar att inte göra om det. Tror visst han lovade det i torsdags också då han skrämde mig till vansinne då jag kom hem. Han hoppade fram ifrån köket och skrek: BÖÖ!!! 

Här ligger en som skrattar så att han snart gör ner sig i sina skrattsalvor.

  

Tydligen är det här jättekul. Bra att han har kul iallafall.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *