Skippade bedövningen…

…tänkte det här kommer kosta skjortan, om jag hoppar bedövningen så blir det billigare.


Hade två tänder som gått sönder. En tuggtand längst in, på min vänstra sida, tuggtanden längst in på min vänstra sida längst ner. Den senare hade en fjärdedel av tanden gått av rätt ner, biten satt kvar.

Minst två tänder om året biter jag sönder. Jag går ju med ett konstant stresstryck i käken. Biter ihop tänderna som om jag bet i en kvist från en buske, hängandes ut för ett stup och tänderna var det enda som kunde hålla mig kvar för annars skulle jag störta ner för stupet och bara bli en hög köttfärs längst ner på marken. Mina armar var förlamade så de hade jag ingen hjälp utav att hålla mig kvar.

Det är dyrt att gå och laga tänderna. Jag passade på att göra den årliga undersökningen också. Bilder behövdes inte tas då de förra var bra och inga hål hade blivit i någon tand. Fanns inte ens någon tandsten. Drygt 1900kr kostade kalaset, ganska dryga 1900;) skulle sagt nästan 2000kr, jag tycker drygt 1900kr låter billigare;)

Denna tandläkarmottagning vann årets väntrum 2014.


Jag har varit borta här ifrån länge igen, för länge. Tiden har verkligen inte funnits. Angelica, Jens, Alvar, Todd, Kakan och Smilla bor här sedan förra måndagen. Det är mycket att göra, tvätta, plocka, handla, torka, leka, vara barnvakt ett par tre fyra gånger om dagen, fodra hundar, locka in skällande Smilla mm. mm. Det har varit dop för Noah, alla hjärtans dag. Det får jag uppdatera dig med senare. Nu hann jag skriva en kortis då jag vilar den där trasiga tråkiga ryggen. När ska sjukvården börja med ryggtransplantationer?
Vi hörs!

p.s. Jag vet att tandläkarbedövning  ingår i priset, skojade bara lite. När jag sa det till Janne skulle du sett hans ansiktsuttryck:) det sa: Du är inte klok, snål åt dig själv!:) Jag är lite spruträdd och gillar inte känna när nålen går i tandköttet, det är vidrigt tycker jag, så det var bara därför. d.s.

En reaktion på “Skippade bedövningen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *