Sket stopp i toan!!

Imorse så upptäckte Philip att vattnet var avstängt då han skulle duscha. Glad i hågen var han trots allt att han duschade runt 23 i går kväll.
Jag hittade lite nödvatten som jag haft i segelbåten så han kunde borsta tänderna. Är ju inte så kul att ta vattnet ur vattenkannan med blomgödning i till tandborstningen, Philip är nog lång och behöver inte växa mera.
Philip undrade om han skulle spola då han slagit morgonpinken? Jag sa: Gör det!
Philip tyckte det var onödigt så jag sa att jag kunde slå en drill efter honom då det ju bara finns vatten till en spolning.
Vi hade så här i förra veckan då det var en läcka i kvarteret så jag tänkte att det var något de höll på att fixa efter det.

Jag skulle köra Philip 08:15 till bussen. 08:09 frågade jag om han kissat klart så att jag kunde göra det och sedan spola. Det var grönt ljus så jag äntrade toan med min hängröv och lade den tillrätta runt toaringen. Sedan släppte jag på nigarafallet och tryckte på lite extra så att det skulle gå fortare. Då känner jag att det pockar på där bak också. Jag tänker att jag hinner släppa ut det också. För när jag inte äter nyttigt utan bara en massa fett och kolhydrater och annan skitmat så är jag inte förstoppad. Nu har jag ju inte lätt att just skita. jag får sällan ur allt eftersom ja har fel på tarmen. För mig blir det att skita i uppförsbacke och det är inte lätt. Just idag så måste tarmen lagt sig tillfälligt rätt. Då jag tog i så pormaskarna ställde sig i givakt i ansiktet så kom det ut fortare än vad jag hann uppfatta. Det var som att öppna ett spjäll, det bara tryckte ur mig. När jag var i sluttampen så kändes det som magsäcken skulle följa med ut. Känslan var lika som om du stoppar ner ett finger i en flaska och drar ur den och det blir ett pluppljud.
Fort fick Lambi tjänstgöra både bak och fram så jag kunde dra upp brallorna, ila till tvättstället och vaska händerna för att sedan hoppa i skorna, greppa 3-åringen i farten under armen och ila till bilen och köra Philip.
Men det sket sig kan jag säga innan jag hann till tvättstället. När jag skulle spola så var det vatten upp till kanten som verkligen segade sig nedåt. Jag hade helt enkelt skitit så mycket att det vart stop i toaletten. Som tur var kom vattnet tillbaka och jag kunde fylla en hink för att hälla i toan så vattnet kom med kraft och tog med sig skiten ut i gatan och vidare. Men hinken med vatten jag hällde i fyllde bara upp toaletten till kanten igen. Nu segade sig vattnet om ännu segar. Jag såg inte ens att det började sjunka.
Jag var tvungen att pausa där för att Philip skulle hinna till bussen. Jag fyllde upp en hink till med vatten och ställde på toaletten så ingen skulle öppna locket när jag var borta.

bild (12)

 

När vi kom hem igen skulle 3-åringen ha bananyoghurt (Yes, inte Risifruttin). Snabbt tog jag fram det för att få kasta mig in på toaletten och fortsätta hälla i hinkar och spola. Då skulle hon inte ha den där j—la bananyoghurten utan päronyoghurt som var slut!!!
Efter en strid och ultimatum så började hon tillslut äta den där j—la banabyoghurten.
Jag drog till toa. Drog fort ut igen efter att ha tänt ett doft ljus. Vad fanken hade jag ätit igår? Skunk? Bärfisar?

bild (14)

 

Till de som peppat mig med att det kommer att bli så härligt för mig att få bättre luktsinne efter att jag slutat röka säger jag bara en sak: JAG VILL INTE HA BÄTTRE LUKTSINNE!!!

Sedan spolade jag och hällde hinkar med vatten om vartannat. Ingenting hände. Det kom inte ens upp bajsvatten. Jag förstod att mitt skit packats ihop som en koblaffa i kröken till röret, en kossa med hård mage.
Efter att jag hållit på i drygt en timma så gav jag upp. Nu återstod bara en sak.

Men först intog jag frukost. Inga mackor denna dag med massor av Bregott på. Nej jag gjorde en hallonsmoothie på kvarg.
Jag har också haft en fajt med 3-åringen som skrek: Basa!
Jag berättade att vi fick gå på gästtoaletten då eftersom det var stopp i toaletten på den stora toaletten. Hon ska INTE basa på den lilla toaletten så striden är ett faktum.

bild (17)

Efter intaget av frukosten kokade jag en ny kanna kaffe för att stärka mig inför uppgiften som snart stundade.

Nu är vi i realtid och jag har just hällt upp kaffe och lagt fram TVÅ nikotintuggummin för att stärka mig.

bild (19)

På toaletten har jag förberett så att säga.

bild (18)

Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe och tugga intensivt, så fort jag kan, på mina nikotintuggummin för att stärka mig. Kollra bort 3-åringen som bara sitter på min höft idag då hon är lite krasslig. Där får hon sitta och hänga med som en apunge för annars skriker hon bara. Lotta på Bråkmakargatan får hjälpa mig med 3-åringen. Jag ska tacka Lotta med en kyss på fodralet till DVD:n idag.
Sedan min vän ska jag dra ut renstråden och sätta igång. Men denna gång är det ju bara min egna skit försöker jag trösta mig med. jag har ”fiskat” upp värre saker från de barn och ungdomar som bott här då det blivit stopp. Bindor, tamponger, stringtrosor, kondomer, nedskitna barnkalsonger mm.

En sak har jag lärt mig! Nämligen att inte äta så mycket! Nu får det vara STOPP med slutarökaätat innan det blir stopp igen eller att jag blir så fet att jag inte vill gå ut!
Då skiter jag hellre i att få nya bröst om jag ska fortsätta så här. Då är det bättre jag röker istället.

Nu vet du vad jag strax ska göra!
Välkommen ”underbara” måndag!

Vi hörs!

2 reaktion på “Sket stopp i toan!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *