Sket gröna bananer – dags igen?

För några veckor sedan så vaknade jag varje natt mellan 01-01.40. Jag vaknade av att jag mådde illa som en iller och trodde jag hade en taggig citron i magen. Varje gång stod jag och profylaxandades på sidan om sängen, höll en hand på magen som om det skulle hjälpa, den andra på byrån med typ pigtittarspegeln.
Som du förstår så lirade inte mina magbakterier, magsyra och annat joks ihop. Jag kan säga att det var som ett krig där inne. Då fattar du säkert, för att ha en bandvagn, kulspruta, handgranater, bomber och en hel arme soldater där inne i magsäcken är tärande.

Men det var efter ett par nätter jag kom på den genialiska idéen som jag läst någonstans. Något som skulle vara bra vid lite shafs med kistan, gröna bananer. jag lovar dig att jag inhandlade typ en hel låda GRÖNA bananer

Sedan åt jag. Jag kom fram till att det fungerade bäst om jag tog en tugga varje kvart.
Det var under den där perioden av kennelhosta och Angelica som satte in lite tuttar och blev TuttOlga med hela svenska folket (jäkligt snygga vart dom, avis). Så jag for ju fram och tillbaka och hade en GRÖN bananjävul i fickan.
Att äta dessa fucking bananer flöt på fint tills det som vart fullt i mag och tarmsystemet, där tog det liksom stop.
Det pockade ju på där bak men att få ut det var inte det lättaste så jag lade det åt sidan och fortsatte äta Gröna bananer som en utsvulten apa sittandes på köksstolen.
Men sedan sa systemet till när tarmöppningen putade ut och såg ut som undersidan av ett äpple.

Så tillslut var det bara att äntra toaletten.
Nu har jag ju inte så lätt i vanliga fall pga en förlossningsskada så det är kämpigt med en normal mage.
Nu var INTE magen normal.
Har du försökt skita ut hela GRÖNA bananer med skal någon gång?
Det har jag!
Det är ingen lek! Jag fick som snurra ut dom, jag fick förvandla mig till en korkskruv. Att jämföra dessa toabesök med att trycka ut en bebis så ter sig detta att få ut en bebis som rena diarréanfallet.

När tarmarna var fulla av GRÖNA rackarns bananer så var det Spin of hope. Kan du tänka dig hur det är att sitta på en spinningsadel med en GRÖN banan där bak? Jag vet hur det känns. Där bjöds det på bananer och varje människa jag såg tog en banan så tänkte jag: Ät inte den där!!! Du kommer att få slita värre än ett spinningpass på toan!

Tillslut fick jag några piller av Angelica. Ja, jag vet att jag inte ska ta piller av någon annan men det gjorde så grönjäkligt ont i magen.
Till doktorn skulle jag för årlig kontroll av min astma så jag visade vad jag fått för piller. Doktorn ville skicka mig på där de skulle skicka ner en kamera i magen. Jag protesterade vilt. För jag vet ju hur stor systemkameran är här hemma och svälja den kändes inte så där riktigt roligt.
Men jag fick då finfina piller av doktorn. Gula fina piller. Jag trodde jag skulle bli som en sol då jag tog dom, eller iallfall lite rolig att ha och göra med men så vart det inte.

Och ska jag slippa svälja en systemkamera så måste allt vara över tills på måndag då det är återbesök.

Jag kan säga att igår innan jag fick dra till sängs så drog jag i mig en banan i hopp om att stävja det hela. Jag kan meddela att jag misslyckades helt att få det att ge med sig. Nu får jag bara vänta tills bananen ska ut.
Jag ska nog inte äta bananer mer.
Dom gula pillerillosarna hjälper inte mera, tyvärr.

Vi hörs!

 

5 reaktion på “Sket gröna bananer – dags igen?

  1. Stackare, prova att äta en skiva vanlig husmans i stället, de funkar bra för mig den suger upp magsaften så de känns bättre. Har svalt kameran men de va inte lika hemskt som de låter. Testa husmans utan smör o pålägg och drick lite vatten till.

  2. Men stackare!!! Har inga goda råd tyvärr, själv har jag plåtmage och kan nog äta/dricka vad som helst. Hoppas du får hjälp hos farbror doktorn och snabbt mår bättre!

  3. En helt annan sak…..visst var det dig jag nyss såg i programmet ”hotellräddaren”…???
    Du är ju kändis….;-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *