Ska på dejt med PT jag!

För så måste det ju vara, eller?

PT ringde till mig!!!!! Wow!

Han frågade hur det var och om jag hade någon träningsvärk efter gårdagens nya träningsuppgifter?
Nja lite svarade jag och försökte le som mycket det gick trots smärtan! Trots att jag för tillfället hade liiite svårt att få upp handen till örat med telefonen (löste det på annat sätt) och att armarna kändes som en babians, långa och släpande i marken, att vänstra lungan känns som om jag har en påk inkörd rakt igenom och att övre magmuskeln slagit knut på sig.

PT tog upp ämnet mina fötterna efter att ha sett mig träna i bara strumporna igår och tyckte att vi skulle försöka hitta en lämplig träningssko som fyllde upp min hålfot och sa sig veta att det var där problemet låg att jag så ofta får sendrag i och under foten.

Så nu vart det bestämt att vi ska på dejt, för så måste det ju vara, för vi ska ses utanför träningslokalen på lokal (Intersport), på typ stan, och han kommer och hämtar upp mig kl. 15.25 och den tiden kan jag ju faktiskt kalla kväll för det är ju en tid då många äldre lagar/äter sin middag har jag hört och sedan tar det ju lite tid att åka dit vi ska och idag är det ju söndag och det är ju faktiskt fortfarande en helgdag och det var PT:s förslag det här, så någon annan tolkning än dejt har jag svårt att sväva iväg med.

Så håll nu tummarna att det är så satan i gatan varmt att han behöver ta av sig lite paltor då han ska hämta skor etc. åt mig så jag får en glutt på armarna, nog bäst att ta på sig en scarves som får agera haklapp!


Kanske jag skulle passa på att förnya min träningsoutfit från sportbh till thigts och be om smakråd med en titt i provhytten?;)
Är det för påfluget och slampigt att redan efter första dejten bjuda in honom på ”te” (läs finkaffe) redan efter första dejten? Det är ju trots allt BF här hemma (barnfritt)!
Nej nu måste jag pimpa upp mig lite inför dejten:)

Vi hörs!

3 reaktion på “Ska på dejt med PT jag!

 1. Dina blogg inlägg gör min dag. Det är en guldkant var gång jag läser dina bild rika och härliga texter.
  Hoppas att din dejt blev lyckad och att han inte tog på dig =)
  Vill gärna se din nya outfit så jag vet vilket mode som gäller.
  Själv kör jag på ett par urtvättade tights/piratbyxa och något utnött linne.
  Kan du vara mitt smakråd när jag shoppar loss ??

  Kram
  A

 2. Nu gör jag dig kanske lite besviken. Visst vore det trevligt med te/kaffe men du hörde kanske inte när jag sa att vår ”dejt” ska ske när bi ses på Bosön för att testa din maxpuls och Vo2-nivå. Kommer med förslag på datum nu i veckan.
  Men kan nog köpa en kaffe där efteråt och samtidigt gå igenom vad som behöver justeras i ditt träningsprogram så du kommer i fas med din ålder.

 3. Oj, glömde påminna om att i morgon kör vi ett extra tufft pass på spinningen, på begäran. Så ladda ordentligt med energi och dryck!
  Mvh P/T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *