Sjuk, skadad & levande gossedjur 

Färdigklädd för att åka och träna så vart jag tveksam. Hade jag orken trots att jag vilat två dagar? Nej det kände inte så. Jag beslöt mig för att bara träna en gång idag och då ikväll. Det var tur jag lyssnade på kroppen då frossan kom på förmiddagen. Hjärtat antoxidantbombade mig då det ju bara är sex dagar till semestern. 

  
Fuck säger jag, jag som ville ner två kilo till och nå mitt mål jag satt till semestern. Jag hade gjort värsta planen för detta, räknat ut allt i minsta detalj. Nu gick det i stöpet och jag får väl då vackert betala övervikt på planet, sådant är dyrt. Hur gör jag då på Helsingfors flygplats med min planerade finska äppelmunk och cappuccino? Ja då finns det ju inte utrymme för den när planeringen gick i stöpet. Jag är inte så förtjust i kaffebröd men en finsk äppelmunk är en längtan som finns då och då hemma i Sverige. Det är ju inte så ofta jag är i Finland.

Det ovan är ju bara en flisa mot lilla frökens skada. Klätterapan Enya klättrade igår och for först med hakan i bordet och sedan ögonbrynet. Vi var och hälsade på efter ett par timmar och då blödde såret fortfarande då fröken gnuggade i ögat. Vi mötte en väldigt stillsam Enya. På kvällen hade såret iallafall sluta blöda. Enya ville inte ha middag.

  
Idag var Enya ännumera stillsam. Satt bara tätt intill mamma. Så sitter inte Enya timma efter timma. Då natten varit orolig så ringde Challan för att rådgöra och ett besök hos doktorn vart resultatet. Doktorns ordination blev starkare alvedon och vila i stillhet ett par dagar tills hon blir pigg. Blev fröken slöare behövde doktor uppsökas på nytt.

Jag har FaceTime ett par gånger idag med henne. Det var väldigt ovant att se fröken sitta helt stilla i soffan. Det är ett under att hon inte skadat sig ordentligt fler gånger än vad hon gjort då hon bara klättrar och ska högre och högre upp hela tiden.

  
Någon som har tur är Alvar som har ett eller två levande gossedjur. Idag när mamma och pappa skulle hämta Alvar och pappa tagit upp Smilla i famnen för att hälsa på henne ville Alvar vara med.

  
  
  
  
Annars försöker jag skapa ordning i röran. Fast just nu har jag rört till det lite mer, om än tillfälligt. Jag ställde iordning i Philips rum igår. Nu håller jag på att skapa ordning på något sätt i andra gästrummet och samtidigt tömma halva kontoret till en början.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *