Shoppat på footway.se

Igår kväll började jag känna lukten av bra rabatter. Doften kom närmare och närmare. Tillslut kände jag att det luktade nya skor. Jag dammade av min surfarnräda och steg i vattnet med brädan. Då kom den där drömvågen mot mig. Jag hoppade upp på brädan och surfade iväg. Väl framme surfade jag in genom cyberdörrarna hos footwway.se. Vad möttes jag av? Jo, först en härligt ton som jag känner riktas just till mig, jag känner mig välkommen och glad.

När jag tar min trötta sms-tumme och scrollar ner på sidan så blir tummen pigg och jag går i full spinn! Vilket kanonerbjuddande!!!

  
Jag fullkomligt springer in i butiken. Jag irrar runt i min totala glädje, springer hit och dit och vet snart inte var jag är. Sedan sansar jag mig och tar ett djupt andetag så jag blir fokuserad inför uppgiften att shoppa skor!!!:)

Med mina fötter blir det ju inte så spännande, läcker, sexig shopping. Vad vet Jag, Janne kanske gillade då jag gled in i morgonrocken i sovrummet med mina Birkenstocktofflor på fötterna och slet upp morgonrocken och blottade både bilringar och Barbapapporna, svingade upp ett av benen så snabbt i luften att celluliterna damp ner i golvet med en duns, ena Birkenstocktofflan flög av foten, flög i en båge i luften och ner i sängen. Janne stirrade på mig med så vidöppna ögonglober att jah trodde själva ögonen skulle rulla ut över golvet.

Förnyelse i ett förhållande har jag läst är viktigt i olika tidningar hela mitt liv. Allt ifrån Mitt Livs Novell till, vad heter den där tidningen för oss tanter nu igen? Ett magasin med Amelia Adamo på? 

Så med det rådet i skallen gled jag in på Schollhyllan och tittade inte åt Birkenstock hyllan. Här ska vi förnya oss, jag hittade ett par fotriktiga tofflor som jag lade i kundvagnen.

  
Priset efter rabatten fick mig att hoppa och applådera av glädje. Vilket fynd!

  
Ett par Nike Air har jag tänkt köpa sedan i somras. Har inte blivit av helt enkelt. Det var tur det då jag nu fick dom sååå mycket billigare.

  
Så jag stoppade dom också i kundvagnen nu när jag samma dag till och med fått min husmoderspenning utbetald av Janne:)

  
Hämtade sedan Janne vid bussen och berättade ivrigt vad jag fyndat. Han berättade att han också varit inne på footway.se och shoppat under eftermiddagen då det var så bra rabatter. Han hade köpt ett par till vinterskor. Hade Janne köpt vinterskor så ville jag köpa det också.

Jag har tänkt hur det blir med mina fötter när det blir halt. Jag har ju haft skor/kängor, om än fula, med broddar under. Broddarna är nerslitna sedan ett par år och jag finner inga nya att köpa och skruva dit. Nu tittade jag efter ett märke som jag hört talas om, ICEBUG. Hittade ett par som jag gillade och inte bara såg ut som ett par skor med broddar. Dessa kan jag åka och handla med också:)

  
Jag vet att dessa kostar en slant. När jag såg priset skickade jag ner dom i kundvagnen och sprang till kassan så fort jag kunde så dessa inte skulle hinna ta slut.

  
Jag gillar verkligen att jag kan vända och vrida på skon så jag kan se hur hela ser ut inne hos dem på footway.se.

Jag brukar alltid nervöst fundera när jag beställt något om jag verkligen tagit rätt storlek. När jag handlar hos foorway.se så känner jag inte så. Passar dom inte så byter jag bara storlek. Med följer en returettiket med fri frakt, det gillar jag. Sedan är footway.se ton inne i shoppen väldigt vänlig, jag är inte till besvär. När jag skulle till kassan så vart jag osäker hur jag klickat rätt eller fel, personalen på footway.se guidade mig tålmodigt rätt.

Jag gillar också tonen i de meddelanden som skickas per e-post efter köpet. Jag som kund känner mig viktig:

  
  
Samma med det meddelande som kommer då skorna är på väg, glad ton i det meddelandet också:)

  
Glada tillrop och det gillar jag.

Ledningen på detta företag måste gilla sitt jobb. Vara noga med kundservice. Se kunden som viktig. Känna servicekänslan ut i fingertopparna. Sådana här företag med den andan är det inte gott om idag. Sådant företag vill jag vara kund hos.

Jag är inte köpt för att skriva detta. Jag gillar god kundvård och det har footway.se. Så ett trevligt jag vill tipsa dig om och att de just nu har 20% rabbat. Kul att handla när jag rjänar/sparar pengar!

Snabba är de med leverans. Jag får mina imorgon då jag beställde så sent igår. Annars om du beställer före 16 har du skorna nästa dag. Det är god kundvård det!

Nästa gång får det bli ett par Huntersrövlar. Höll på att lägga även dessa i kundvagnen, jag fick stilla mig något;)

Vi hörs!

3 reaktion på “Shoppat på footway.se

  1. All I&1v7#2;8e heard about Duhon heading into this season is how awful he is, but I have been pleasantly surprised by his aggressive defense, as well as his decision making on offense. When it comes to staying in front of your man or making quick rotations, Steve Blake is not even in the same ballpark.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *