Se ut som Anna

Jag har en kompis, ja faktiskt är det så, som heter Anna eller galenAnna, när vi ses så tränar vi ofta knipmusklerna för vi skrattar ofta hejdlöst och tårarna rinner längst med kinderna, kommer vi igång så finns ingen hejd. Det var med Anna som Penntricket kom till.
Tyvärr ses vi bara i perioder i våra liv och i somras hade vi våran senaste period och det var då jag såg hur snygg Annas skulderparti och armar var och tänkte: Fuck, så där vill jag se ut!

Tidigare har jag ju varit ganska armstark från start och sedan fått mer styrka ifrån seglingen då seglen ska upp eller slås, jag har gastat mycket under åren: Klart för slag? Ja kapten, klart för slag! Och sedan har jag tagit i tills det svartnat för ögonen och händerna har fått en och annan blåsa.

Men sedan mina muskler tog semester eller snarare skickade in en adressändring och försvann spårlöst från min kropp så förstår jag att det krävs mycket för att se ut som Anna, att lyfta vikter är inte riktigt min grej men tänkte att denna cirkelträning skulle vara något för att komma åt Annas håll.
Men jag undrar nu hur det ska gå? Jag menar när hade jag sådan här träningsvärk sist? Ja förmodligen sist jag hade det, men det är ett par år sedan då jag köpte ett hopprep och höll på och hoppade i 1 timma fram och tillbaka första gången och nästa dag fick jag ta hjälp att komma in i bilen och jag släpade fötterna i marken i en vecka för jag kunde inte röra på mig och var mer eller mindre som ett vårdpaket.


Jag tar fortfarande ett steg i taget i trappan som ett barn gör efter träningen i fredags och jag önskar fortfarande att jag var en man som kunde vara lite grisig och stå upp och kissa för att slippa rörelsen ”ner på toalettstolen”.
Men jag fick ju finmassage av min PT igår för att få ur lite slagg ur musklerna, det var ju ljuvligt fast det ömmade på rätt bra så för den skull skulle jag ju kunna fortsätta ha träningsvärk om han har ett linne på sig nästa gång han masserar.

Men Anna, kommer jag behöva lida så här gång efter gång för att bli lika snygg som dig?

Vi hörs!

3 reaktion på “Se ut som Anna

  1. Hej min vän coolis!
    Ja våra perioder är alltför sällan och korta, fast livet är väl så att saker rör sig i väldig fart och en hinner inte me allt

    Va glad jag blir att du ser mina små skuldror på det sättet. Har aldrig tänkt på dom så =) Det där med cirkelfys är otroligt tungt och ger musklerna en galen smärta, om man själv vill såklart. Alla tränar efter sin förmåga. Du verkar mer galenbettan då du har egen PT och att du tränar heela tiden.
    Du kommer få så sjukt snygg kropp då du har en fokus och järnvilja som ingen annan har.

    Varma kramar till dig från mig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *