Sanna hakar på, äckligare, skor skor skor

Sanna, en av de som följt mig längst.
Sanna var redan med i förra bloggen, så hon är typ en av inventarierna;)
Sanna peppade i en mycket svår situation jag kom in i, utan att fördöma något eller ta parti. Det var skönt att ha Sanna, älskar’na för det!
Sanna följde med strömmen och besvarade alla frågorna idag:)
Du är så skön! Och nu är du äldst:)
Vilken dag, vad kul det blev!
Min förra blogg är stängd, igenbommad, nedspolad, satt med lösen som inte ens jag kan. Så det är ingen ide att söka på den, tro mig, jag har ägnat timmar åt att testa. Inte för att det rör mig så mycket, det vart min livlina, men det gottades sig lite väl mycket i den där galna soppan jag hamnade i, så med respekt för mina barn så är den borta.

Annars var jag ännu äckligare idag till middag.

20121023-193436.jpg
Blomkålsmos, rest från igår. Går så om man som jag stuvar en 7L kastrull full i Blomkål och tror i sin fruktansvärda hunger, näst intill svält, att jovisst, jag äter allt till middag, jag är hungrig.
Det blir Blomkålsmos imorgon med, i övermogen med för den delen.
Bönsallad. Hemkokta ekologiska bönor av coolbettan själv, jo fint och duktigt ska det vara minsann.
Kycklingfilé.
Av bönor kan ju tarmarna få raveparty och för att det ska bli ett sjuhelsikes liv i magen så tarmarna far i taket så hackade jag i massor av rå lök.
Imorgon eller rent av redan i natt kommer tankbilarna kunna fulla på sina tankar med naturgas från sovrumsfönstret. Naturnissarna kommer demonstrera utanför mot utsläppet från det öppna fönstret i sovrummet som sabbat och tunnar ur ozonskiktet. Jag får bussa dom farliga bestarna på dom.

20121023-194413.jpg
Det är nog bra det där med bönorna. Efter att jag lade om kosten har min mage blivit trögare än trögast, som stelnat cement. Men jag är helt utan pormaskar nu. Av allt tryckande tills ansiktet blivit julrött så har porerna öppnats och pormaskarna har skjutit ut som messiler ur sitt bo. Nu sitter dom på kaklet, nästan fastetsade av den höga farten.

Imorse när jag gick på promenad med bestarna fick jag ett sms, det löd: STANNA
Det var från Angelica som gick en bit bakom. Säkert hade hon ropat sig hes efter mig, men är man som jag mer än halvdöv behövs ett sms.
Vi gick tillsammans och sedan tog vi en Latte hos mig.
Sedan skulle hon gå. Hon hade lovat sin trolovande att rensa bland sina skor.
Angelica sa: Undrar hur många par skor jag har? Jag har sexton par framme i hallen nu. Kanske 40 par, nej inte så många. Vet inte hur många skor jag har!
Sedan kom ett mms: 61 par skor….

20121023-195815.jpg

Nä nu skulle jag kunna döda för en påse med Estrellas grillchips!!!
Såg att sonen hade tre chipsbitar kvar på golvet efter festen i lördags vid sin tvättkorg. Funderar starkt att lägga mig på golvet och slicka upp dom!

Vi hörs!<3

2 reaktion på “Sanna hakar på, äckligare, skor skor skor

  1. Nu tar det sig, vilken HÖJDARMIDDAG, fem gafflar! Nyttigt, gott, energi och bra proteiner, jag är imponerad över sammansättningen. Jag själv, som inte äter kött, tycker det kan passa lika bra med en fiskbit på den tallriken.
    Fortsätt så där och hela kroppen kommer bli som ny!

    P/T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *