Sandstorm, smakar gott & skavsår

Igår bestämde vi oss för att åka med hotellets buss till stranden. Väckarklockan var ställd ifall att vi inte skulle vara vakna då vi första natten sov till tio. Vi vaknade tolv trots väckarklocka. 

Hjärtat skulle bara göra någon transaktion som han lovat innan vi käkade frukost. Det vart mer och det mejlades fram och tillbaka 703 gånger medan jag chillade, fortfarande trött. Ett ”Kontorsklädd” Hjärta.

  

Rätt schysta spiror för att fylla fem år ifrån pension nästa år. Kanske inte bästa färgkombinationen mellan skjorta och kallingar. Jag föredrar han helst i röda kallingar om jag får välja. Han tycker jag är fånig då jag visslar varje gång jag ser honom i röda kallingar, fånig med en glad ton.

 

I högra hörnet under stolen står ett av hans shoppingfynd, ett par Italienska skor med skinnsula. När jag tog fram en sko från hyllan ur butiken, sträckte fram skon till honom och sa: Kolla, snygg sko! då var det hela som kört. Själv hade jag ingen aning om att det var Italiensk design, lädersula, handgjorda skor, kärleken uppstod så fort han kände lädret mot sin hud.

Vi gick ut och möttes av sandstorm.

 

De få vi mötte hade de flesta munskydd. Huden vart som att kännas som en dag på stranden. Mellan mina talgbollslår fick jag skavsår under klänningen av all sand som virvlade sig under klänningstyget, blev en kroppspeeling bara så där. Jag som andas med munnen och för det mesta har den öppen fick även naturlig tandblekning av sanden.

13:49 fick jag frukost. 

 

Vi strosade lite och jag slickade mig gång på gång om läpparna, vidare och vidare så långt tungan räckte. Sandstormen smakade riktigt riktigt gott, den smakade salt.

Tillbaka på hotellet vart det mellis.

 

Sedan vart det dags för en dusch då jag märkte att jag luktade taxichaufför under armarna. Sedan dags för massage som jag överraskades med kl.16.

 

Hjärtat gick och tränade. Disciplinerad att träna bort allt gott vi stoppar i oss. Dukti pojke Hjärtat!

 

Nu är det dags för dusch och få ur massageoljan ur håret medan Hjärtat måste jobba mera trots semester. Efter det blir det en cider på puben sedan nya äventyr.

Vi hörs! 

En reaktion på “Sandstorm, smakar gott & skavsår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *