Sabbade sexlivet iallfall, alltid något!

Igår skulle jag vara helt själv hemma några timmar.
Jag hade sett fram emot just den här dagen för att jag inte är ensam speciellt ofta.
Jag hade planerat den i minsta detalj.
Jag skulle lyxa till det och ta mig ett skumbad i badkaret. Det gör jag max två gånger per år  för att extra varmvatten behöver sättas på.Jag duschar faktiskt mellan gångerna jag badar. Badkaret står där för hundarnas skull faktiskt.
Jag hade tänkt sätta på lite lugnande musik när jag badade. Tända upp en massa ljus. Hade faktiskt tänkt ta ett glas vitt vin och sörpla på där i badet, låta vinglaset stå där på badkarskanten, det är något jag aldrig gjort, sörplat ett glas vin i badet.
Sedan hade jag tänkt lägga en ansiktsmask, fila bort kratrarna på hälarna då mina fötter  inte är i bra kondition (måste återkomma till det senare, för kanske du vet vad jag lider av).
Sammanfattat så skulle jag ge mig egentid och ta hand om mig själv för en stund.

Nu skets sig det hela, inte för att jag inte var ensam då ett par av barnen var hemma. Nej på kvällen innan då jag lade mig så började jag tänka på mina sängkompisar, kvalstren!
Eftersom jag är allergisk mot damm så kom jag på då jag hostade att kvalster ju inte är bra för mig. Nu låg jag vaken och tänkte på polarna i sängen och kom på att jag skulle mörda dom små liven, kallblodigt!
Jag tycker inte om att vakna upp, slå upp mina blå (gröna) och stirra djupt in i denna krabatens ögon


Jag tycker också att det är lite trassligt då polaren och jag ska ligga med sammanflätande ben om natten.
Vänder jag mig om för att jag inte vill stirra denna djupt i ögonen så träffar jag på nästa polare


Den här polaren är lite svårare att titta i ögonen!
Jag tittar hellre ett av detta exemplar  i ögonen på morgonen

Eller vaknar upp bredvid ett sådant här exemplar

Nu skulle polarna dö!
Jag kom på att jag skulle skicka ut dom i kylan och frysa ihjäl dom nu då det är så kallt. Jag tyckte själv att det var en storslagen idé jag kommit på.
Först döda dom och sedan dammsuga upp skeletten!
Fy bubblan vad jag är fiffig!

Ut med kuddarna

När jag lade ut kuddarna hörde jag ganska snabbt hur polarna började hacka tänder och skrek: Vi fryser ihjäl!
Jag gick leende där ifrån!

Hämtade täcket och lade ut det i kylan

Innan jag släpade ut den tunga stora hela bäddmadrassen googlade jag för att söka hur länge det tog innan polarna frös ihjäl!
Nu visade det sig att frysa ihjäl polarna var svårare än vad jag trott. Klart som korvspad att dom håller värmen i kuddar och täcke med stoppning.
Det visar sig att de lever i dagar i -18 grader.
En noggrann dammsugning av madrassen i 10-15 minuter minskar bara polarna med 4% .Jag kan läsa att Tanninsyra, garvsyra som finns i rödvin förstör allergen men sedan förökar sig polarna igen.
Tur att jag läste vidare, annars hade jag åkt till bolaget och köpt några dunkar bag in box och hällt över bäddmadrassen. Fast sedan hade jag ju kunnat legat och snuttat på bädmadrassen.
Fast jag kunnde läsa att i och med att jag lät kuddar och täcket ligga ute så tappar polarna sexlusten ett tag och då fder dom inte nya polare i min säng på ett par tre dygn. Det är klart, skulle jag ställa ut ett snoppdjur i -15 grader i några timmar så skulle det nog inte synnas så mycket av snabeln där i mittregionen, det säger ju sig självt. Jag tror inte ens att en vetesäck skulle hjälpa att vira runt den för att få den att titta ut på några dygn.
Jag kan läsa att kuddar och täcken ska tvättasi 60 grader varannan månad. Där har jag och lära då jag gör det var tredje månad. Bäddmadrassen är svårare att pula in i tvättmaskinen så nu vill jag ha ett kvalster skydd till madrassen

Bara mitt VISA-lort kommer tillbaka så ska ett sådant här bli mitt!
Gå in och läs på Medeca Pharma hemsida, fanns mycket nyttigt att läsa.

Efter detta så vart det inte någon tid kvar till egentid!
Får bli en annan gång för ”vad är väl en bal på slottet”!

Vi hörs!

En reaktion på “Sabbade sexlivet iallfall, alltid något!

  1. Tack för dagens skratt!!!
    Hinner inte baka imorgon då det är mycket planerat. Får försöka baka ikapp senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *