Så gulligt av Hjärtat! Skvätte på barnen

Minns du när jag berättade att jag fått 100.000 aktier av hjärtat?

Det var väl inte så klämkäckt att jag missade att jag fått dessa.
Fast och andra sidan så sitter jag inte och kollar mitt aktiekonto dagarna i ända, eller kurser och sådant. Det ingår inte i mina arbetsuppgifter så att säga. Nu borde jag ju vara intresserad av att se hur det går, värdet osv. men jag litar på mitt Hjärta i det här fallet då han jobbar med det så att säga.
Jag klandrar ju inte honom att han inte vet att  det är extrapris på torsk denna vecka på ICA. Fast kanske han vet om det går på ICA- reklamen på TV:)
Sådant här ingår som i mitt ”jobb”:

unnamed (20)

 

Det är ju typ en av mina arbetsmässiga höjdpunkter i veckan. Ja jag gillar när reklambladen dimper ner i brevlådan så jag får se vad jag ska shoppa och då komma ut och träffa lite människor.

I helgen så lade Hjärtat ut et meddelande på en social media. Det var som en liten ”läxa” för mig att hålla mera koll och att berätta att jag inte reagerat på de 100.000 jag fått. Sedan en vink om den fantastiskt fina gåva han gett mig i lördags, nämligen 500.000 aktier! Helt galet! Helt otroligt!

Tack mitt Hjärta!
Jag vart både förvånad, överväldigad och glad!
Puss & Kram <3

Jag fick något mer som gjorde mig väldigt glad och lycklig. Det var när han hade skrivit att jag inte hade sett vad jag hade fått och att han hade förväntat sig ett glädjeskutt. Sedan skrev han, jag citerar:

”Nu är det inte tal om annat än att Elisabeth är värd alla dessa aktier och säkert fler, för så är det!”

Slut på citat.

Jag lovar att dessa ord gjorde mig så glad och varm i hjärtat! 🙂

Men nu var det inte bara jag som fick en stor gåva. Jag har fått höra att det skvätt bra vida omkring mig. Barnen fick sig en bra skvätt av Hjärtat!
Jag vet att ett barn vart själaglad iallfall över detta och har tackat det allra ödmjukast.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *