Så exalterad, jag måste få berätta!

Tidigt i våras fick jag en idé, jag skrev ihop min idé på det där excelarken som jag inte var vän med!
Jag presenterade min idé och den köptes:)
Nu skulle det utformas och bitarna skulle falla på plats.
Ibland tvekade jag då herrarna jag presenterat idén för är upptagna upp till hårfästet, dom har inte ens något hårfäste kvar så du förstår vad dom har mycket att göra, det tar aldrig slut. Men så drogs arbetet igång på allvar.

Nu drar det ihop sig och jag får nöjet att jobba på ett sätt som jag gillar och med så fantastiska produkter att jag fortfarande funderar om dom finns;) Dom är helt galna!

För mig känns det fantastiskt att få vara med från start och jag vet att detta kommer att bli bra, jag känner det i magen och min magkänsla litar jag på.
Nu blir det hårt jobb framöver, jag gillar det. Dags att storstäda huset och bunkra upp tillagad mat i frysen för jag kommer inte ha tid med det:)

Nyss ringde ”Hövdingen”, kallar honom så men hans egentliga titel är styrelseordförande och talade om att nu är det skarpt läge.
Men jag fick en sådan fantastisk utmaning att jag fick ståpäls av glädje och skakar fortfarande i kroppen. Jag har ringt och berättat det fantastiska, hjärnan går på högvarv:)
Jag gjorde en Latte på ett av världens dyraste kaffe för att fira, tog ett kort och skulle lägga in här, men innan jag kom mig för att fota svepte jag halva i ett dra då jag var så exalterad.
Fotade ändå och satte mig vid datorn för att nu skriva och då får jag inte in bilden då min dator numera inte tar in bilder.
Så här är det ett virrvarv och jag är mer disträ än vanligt. Jag vankar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Har startat att jobba och tyvärr vart klockan för mycket för att sitta och ringa.
Men det är en ny dag imorgon:)

Jag kommer att presentera för dig VAD jag kommer att dra igång med, jag kommer att presentera min utmaning för dig, sätter större press på mig själv då med att lyckas.
Du kommer att få möjligheten av mig.

Sååå coolt!
Helt galet kul!
Jag tror inte det är sant!

Nu världen kommer coolbettan, var beredd! 

Vi hörs!

En reaktion på “Så exalterad, jag måste få berätta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *