Rut drog

Igår när jag och Rut, som Anna så fint kallade sig skulle rensa avloppet till handfatet med renstråd så kom det första: Jag ska nog åka hem nu!

Anna tyckte jag borde sadla om till gynekolog, hon tyckte jag hade ett handlad till att sätta in spiraler.
Ett tag vart hon orolig att jag var nere vid reningsverket med min renstråd, det var faktiskt jag också.

Sedan hände det som jag inte ville skulle hända och som har hänt så många gånger förut, enstråden slet sig ifrån sin hållare

Det var då det där kom: Jag ska nog åka nu och fixa fredagsmys, middag och så ska jag lämna blod! (Anna har så sunkiga järnvärden så det där trodde jag inte på för ett ögonblick;))
Sedan drog hon och lämnade mig ensam kvar. Så jag fick torka skåpluckor, damma kök, hall, matrum, dammsuga kök, hall och matrum, torka golven, baka ut brödet,städa toaletterna, hänga tvätt helt själv!

Fast det var som roligare att ha en Rut vid sin sida som ivrigt hejade på mig då jag hushållsarbetade. Så du kan få hyra min Rut som roar dig då du hushållsarbetar, billigt faktiskt.

Sedan kom ett sms från Rut. Hon skulle ta tag i sin tvättstuga. Hon hade blivit inspirerad.
Jag lovar att när Johan kom hem så tror jag att han svimmade. Ja tänk dig själv, frun går runt i en struken tröja, dina jeans ligger nystrukna och tvättstugan fick sig i någon form ett lyft.
Jag tror att Johan kommer att förespråka heldagar hemma hos mig i fortsättningen. Fast då måste nog luktsalt införskaffas så han kan ta ett sniff.
När jag ser Annas tvättstuga så kliar det i mina fingrar.

Jag har legat och funderat i natt om hur tvättstugan blev efter Annas upp-pimpning?
Har också funderat på hur Johan tog allt som hände igår?

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *