Roligt på hög nivå!

En liten parentes från inlägget igår.
Jag skulle kunna rita en bild men den skulle nog kanske anses som stötande så ta fram papper och penna i ditt huvud och rita.

Det var när jag knappt kunde gå, benen vibrerade som trumpinnar och jag svajade med balansen likt ett grästrå i storm.
Jag satt själv i väntrummet och väntade på den där specialist- mottagningen.
När mitt namn ropades upp så reste jag mig med mycket möda och benen skakade och svajade. Jag tog tag om besöksstolen för att försöka få kontroll på dom där benen, fick tag på ett bord och fortsatte min färd, höll i väggar för att inte ramla ihop som en geleklump på golvet och där med få blickarna på mig av det andra väntande patienterna.
Tillslut kom en sköterska och höll ett bastant grepp om min arm och hjälpte mig in till mottagningsrummet.
Läkaren kom, jag talade om att jag inte var tokig, bara kroppen som var slut. Ha sa: Jag ser att du inte är tokig men jag har aldrig sett en sådan slut kropp förut.
Vi snicke snackade en stund och det vart dags för undersökning, en gynundersökning.
Med mycket möda så fick jag och läkaren upp mig i denna gynstol, men det var inte lätt att få spagettibenen på plats i byglarna, vi skrattade gott åt våra försök att få dom att stanna kvar.
När han påbörjat undersökningen och var koncentrerad på hålet där i mitten av min kropp och hade fokuserat sin blick där inne någonstans så småpratade vi. Han frågade: Vad är det som har hänt dig?
Jag berättade mycket snabbt, typ rubriken och lite undertext i varje händelse. När jag gjort de så kände jag hur hans händer och redskap stannade av och jag undrade om han dog där nere och tittade ner mellan mina ben där jag låg i gynstolen, då ser jag hur hans huvud sakta kommer upp mellan mina ben och hur hans mun öppnas och han tappar hakan, han sitter tyst en stund och bara stirrar mig i ögonen och säger sedan: Vad är det du säger? Det är inte möjligt!

Men ni skulle ha sett hur det såg ut då han tittade fram där emellan mina ben, ja den synen var helt galet roligt! Ibland kommer jag på att tänka på denna situation och varje gång får jag mig ett gott skratt:)
Nästa gång jag träffar honom så måste jag berätta det komiska i det och jag är säger på att vi kommer att få ett gott skratt tillsammans.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *