Rolig strykning, shot, slalombacke, Gällivare och nord Norge

Jag skulle va behövt tränat men kan bocka av magen i alla fall;)
Pratat i telefonen

20120604-203228.jpg
Här var vi i halvlek.
Först allvar i några minuter men sedan brakade det loss med just våran humor.
Vi kom överens att åka med min moppe ner för slalombacken, Anna på flaket och jag kör, Anna har ett ankare med som nödbroms. För ner för backarna går moppen nästan lika fort som en HD;) och hela mopped durrar och motorn tjuter och då sitter Anna och jag liksom på en rullande dildo och kan nog få oss var sin upplevelse, hon på flaket och jag på sadeln:)
Vi gör shot i en hink, hela flaskan likör i hinken

20120604-203536.jpg
sedan 1L Blåbärs soppa och en 3:a grädde på toppen i med ett par sugrör och dra det hela i ett svep med var sitt sugrör.
Sedan kommer moppeturen gå galant:)
Sedan köpte jag en massa Läkerol på resan som vart som vinmarinerade av vinflaskan som gick sönder i väskan som vi tar efter.
Sedan åker vi till Gällivare och nord Norge och raggar, jag tror vi har bäst chans att få napp där och så att säga bli av med dom irriterande torrsprickorna där i mittenregionen, har vi tur så kanske vi får dela ut nummerlappar så att skavsåren blir ett faktum;)
Jag kan inte berätta mera för det är INTE rumsrent kan jag skriva under på.
Men galet kul har vi och vi tjuter av skratt och jag blir så glad efter.
Men innan moppeturen ska vi ta en promenad in i skogen och sätta oss på en stubbe och studera myggen under var sin tyllgardin och prata allvarliga saker. Sedan gå nyktra in på en bar och dansa på bardisken för att återuppleva den saken, för spiknyktra är vi alltid då:)

Som du förstår så spårar alltid våra samtal ut med ett skräll och då är det bara jag och Anna som tycker det är kul! Men kul har vi alltid så tårarna sprutar och nästan så vi ligger på golvet i en hög och kiknar av skratt!
Men kul vart det att stryka och nu är det bara lite kvar så då får jag drömma om prinsen;)

Vi hörs!

2 reaktion på “Rolig strykning, shot, slalombacke, Gällivare och nord Norge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *