Röjsågen var nödvändig

Nu hade jag inte hållit efter så där extra mycket som sig bör mellan ägglossning och mens så det var bara att knata ner i garaget och ta upp röjsågen och sätta fart, som tur var hade jag hållit efter en del så motorsågen var inte tvungen som ett första steg.

Vad jag nu behövde röjsågen till?
Jo låt mig förklara.
Mellan ägglossning och mens så börjar mitt kroppshår skena iväg i längd, vill jag ha släta ben, ja då är det tvunget att jag rakar dom två gånger om dagen.
Det är också då mina ögonbryn, kallade könshår av min kompis pga av grovleken skenar iväg och vissa strån bli så där en tre fyra cm långa, fast dom är lite roliga att påvisa döttrarna för dom skriker så dant när dom ser dom.
Mellan den där ägglossningen och mensen så växer det igen sig under armhålorna också och på ett par dagar så jag ser ut som Tina Turner där under.
Under dessa dagar så skulle jag kunna vara med i en reklamsnutt för Gillette på herrsidan och stå framför en spegel med rakskum i nian och skövla bort håret. Detta är tvunget för vem vill gå runt med pipskägg här och där.
Skulle jag inte göra något åt detta så skulle inte bara min röst förväxlas med en man utan även mitt utseende.

Efter att jag är klar så känns golvet i badrummet som att gå på en heltäckningsmatta gjord på hästhår, men det killar lite kul under fötterna.

Men nu är det gjort om än plågsamt och nu lovar jag mig själv att jag ska när det om några dagar är dags för nya växtrekord igen att jag ska hålla bättre efter.

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *