Res-NTCbössa

Anna övergav mig i slutet av november och åkte på en träningsresa UTAN mig!
Hon lämnade mig kvar då jag var högmormorgravid och gick i väntans tider att bli mormor.
Nu var det ju inte bara träning, sol, bad, långa trevliga middagar, förkröksvinet på balkongen innan middagen, roliga och fantastiskt trevliga reskamrater, svetten, träningsvärken, allt skratt som skulle förlänga mitt liv med 20år, glassen mm. som Anna åkte och gjorde UTAN mig. Nej hon ”övergav” mig i min väntans tider, min bästa vän. Jag hade ingen axel att luta mig emot och snacka tjejsnack, nej den hade hon med sig på Playitas. Tyckte hon iallfall kunde ha tänkt på mig liiite och lämna en axel hemma, den friska.

På ett träningspass för lääänge lääänge sedan (känns så, det var längesedan jag hade tillfälle att träna) strax efter deras hemkomst så fick jag en present.
Jag vart glad! Det var tanke och känsla bakom den.
Jag fick en sparbössa för att spara pengar tills nästa resa, nästa år. Jag har talat om för barnen att vi blir inte gravida under perioden jan-mars 2014. Char lotta är ju fortfarande gravid då så hon håller nog på sig. Då är det bara Angelica, Mikael och Philip kvar att ”hålla på sig”. Angelica kanske jag också kan räkna bort. Men man vet aldrig, så jag ska inte säga aldrig.

Men här kommer sparbössan jag fick

unnamed (13)

 

Kolla in Snygg-Linda till höger om sparbössan och Belgian blue- Anna-Lena till vänster. Ja jag skriver Belgian- blue för den tjejen består bara av muskler på ett fint sätt. Båda tjejerna ser jag ju upp till för de har en sådan där drömkropp som jag skulle vilja ha ju.
Igår var jag på Annas jobb och vi pratade om att träna på lördag, men jag har inga kläder jag kommer i längre, så illa är det, jag blir grinfärdig. Men vi fann en lösning då Anna har typ rengcapé på sitt jobb jag köpte att ha som tröja. Men jag fann ingen barnvakt till imorgon.

Sparbössan var full i dekaler med Norrtälje Träningscenter på så jag inte skulle glömma;)
Norrtälje Träningscenter har dom just nu en jättebra erbjudande som du kan ge bort i julklapp, nice!

unnamed (12)

 

Till och med datumet står skrivet;)
Det känns kul att de vill ha mig med, bara en sådan sak är ju värt att lägga en femma i bössan;)

Anna har gnällt som en gammal osmord dörr över att bössan varit tom.
Men idag har jag pulat in lite pengar i den.
Anledningen till att det inte gjorts förrän idag då det gått så lång tid beror på att det tog tid nattetid att gå runt och leta efter tomburkar i papperskorgarna, Jag har blivit både kall och förkyld av det. Fick en riktig hosta efter att jag fiskat upp ett par burkar ur ån då jag hoppade från bron där vid turistbyrån, efter det var jag tvungen att hålla mig hemma ett par nätter.
Men det som tog mest tid var mitt val av ställe att panta all min pant. Nämligen COOP. Där tog det som vanligt tid att stå i kassan och få ut mina stålar från pantkvittorna.
Jag menar om du går in på COOP för att så bara köpa en liter mjölk då är du med säkerhet pensionär då du kommer ut, åren går fort fram i kassan.

Men här har jag nu bildbevis på att jag lagt pengar i bössan.

unnamed (20)

 

Jag hade tänkt Anna skulle ha fotat när jag lade ner pengar här om dagen, men jag glömde det. Så mitt  i pepparkaksbaket gjorde jag slag i saken.
Så, första månaden gjord. Nu är det ”bara” 9 månader kvar av hårt slit på nätterna och hitta burkar. Jag hoppas sommaren ger bättre skörd;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *