Rajtantajtan?

Nej en sådan kväll vart det inte.
Det var lika mycket drag som i ett segel då det är stiltje.
Men kvällen slutade inte riktigt som jag tänkt mig.
Allt flöt på som planerat, mys, sedan zzzzzzz i soffan.
Efter det var planen att jag skulle vakna i soffan lite frusen, gå upp på övervåningen, lämna disken i köket sedan äntra badrummet och borsta tänderna, men vid punkten att lämna disken i köket vart det så att säga grus i maskineriet.
Jag körde efter novisen latmansbörda och det var när jag skulle ställa ner det nästan fulla vinglaset på köksbordet som allt förändrades och jag såg hur det i slowmotion vickade och damp med en smäll i bordet och hur allt rödvin välde ur glaset likt en svallvåg och träffade kökssoffa, alla kuddar i soffan, duken, golvet, köksstol och tidningen, att det var så mycket vin kvar i glaset hade jag aldrig i min vildaste fantasi kunna tänkt mig.
Så istället för att strax äntra kudden efter tändernas idogt gnuggande med tandborsten startades ett frenetiskt skurande i köket och tvättmaskinen sattes på.

20120401-065259.jpg
Men nu på morgonkvisten inser jag att kudden måste ha lockat och städningen höll en liten slarvig ton då jag blickade mot det ena köksfönstret.

20120401-065559.jpg
Men det fina i kråksången var att kuddarna äntligen fick ta plats i tvättmaskinen, det har dom varit i behov av ett tag men jag har i detta ämne tvätta kuddar drabbats av latmask.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *