Räcker inte till!

Det gör mig faktiskt mer och mer ledsen att jag inte räcker till.

Oftast kan jag ställa upp på allt som begärs. Men ibland har jag själv en tid att passa som jag inte Kan ändra.
Många gånger ändrar jag på mina tider, skjuter upp det jag tänkt göra och vill göra.
Jag försöker att ge så mycket service som jag förmår, men jag räcker inte till.

Det är när jag grusar någon annans planer på vad de tänkt göra och det inte går den raka vägen pga av att jag måste göra något som jag blir ledsen. Inte för att jag inte kan behaga och göra livet smidigare och enklare för någon annan utan för det jag möts av.
När jag möts av irritation och kroppsspråk som visar att jag är pain in the as över att andras planer måste justeras en smula för att jag har något jag ibland måste göra, det gör mig ledsen.

Jag har inte samma tempo som jag hade förr, det funkar inte längre. Så jag har under en tid försökt att ta bort av det jag själv vill göra för att stå till tjänst och slippa att andra ska bli irriterade på mig.

Jag försöker pussla ihop för det mesta. Men jag är nog ingen pussel-mästare. Det gör mig ledsen inombords.

Visst får jag hjälp och så själv ibland.

Det är säkert så att jag borde lära mig att inte ta åt mig då andra är irriterade och arga på mig. Men jag tycker det är svårt då jag vet att det ju är jag som är källan till irritationen.

Jag tycker det blir tyngre och tyngre att känna den här känslan av otillräcklighet och att andra ska behöva bli irriterade på mig för att jag inte får ihop allt.

Vi hörs!

 

2 reaktion på “Räcker inte till!

  1. Nu känner jag ju inte dig annat än igenom bloggen…..men för mig framstår du som ofantligt ödmjuk, hjälpsam och omtänksam med ett stort hjärta!

    Så jag anser att det är de andra, de irriterade som får ta och tänka efter lite…..det är inte alla som har en sådan som du i sitt liv.

    Så det så!

    Kramar till dig från mig:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *