Pysa ut lite fint skulle vara lämpligt?

Jag skulle behöva bara pysa ut min gråt när jag är i sociala sammanhang för jag skrämmer vettet ur människor då jag som släpper helt på korken.

Det finns ju olika gråt, sådana där tårar som kommer i glädje eller när jag ser något sorgligt eller rörande på tv och det bara känns lite grötigt i halsen.
Sedan har jag en gråt när tårarna bara rinner då någon i min närhet kränker, är elak mot mig men det är med en ventil på min ilska så i stället för att jag blir fly förbannad så drar jag lite tårar.

Sedan har vi sorgens gråt och denna sorg är sorgligast av alla, struphuvudet känns som om det ska explodera och halsen blir grötigare än grötigast och tårarna bara sprutar rakt ut och jag bara hulkar som om jag hade fått värsta magsjukan med trippelkräkningar och det är där jag är nu och det bara kommer farandes som en ångvält över mig och jag har ingen möjlighet att lyfta bort den, men denna gråt skrämmer många eller dom flesta så jag skulle behöva få kontroll och bara släppa stilla tårar.

Nu är det inte så att jag egentligen är en gråt människa för collbettan hon gråter inte i onödan, hon sväljer och går vidare, men nu har jag inget motstånd i denna sak och jag hamnar ofta så här:

eller så kastar jag mig runt någons hals och bara hänger och vederbörandes tröja blir dyngsur av tårar och snor.

Nu ska jag gå ut i skogen men de som finns kvar hos mig och med dom och i skogen kan jag böla fritt och får väl tina upp både istappar från ögonen och ur näsborrarna då jag kommer hem.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *