Putande läppar & kåthet

Borde du inte byta banner på coolbettan? Frågan kom via fb av den äldsta av sönerna, jag såg det sent på natten, fattade inte vad han menade med banner, men han hade loggat ut. Att fråga någon här hemma är inte lönt för frågar jag något så ropar alla: googla! Nästan så jag får det svaret om jag frågar vad klockan är. Men jag lyckades inte få fram vad banner var, men fick svar nästa dag av sonen som tyckte att det kanske finns en finare bild av mig än den som nu sitter där. Jag kan väl hålla med att den kanske inte är den bästa jag tagit då jag lekte med allas solglasögon och agerade glasögonmodell vid det tillfället.

När jag började blogga för ett antal år sedan så såg jag att många på sina bilder putade med läpparna på alla bilder. Jag frågade en kille varför det gjordes så, han vart tyvärr lite stött av min fråga men svarade: Alla som gör det ser kåta ut och sex säljer! Nu är det inte bara i bloggvärlden dessa putande läppar syns utan på fb mm. Nu går jag ju inte igång på dessa bilder själv då det är lammkött på bilderna och jag gillar välhängt!

Eftersom jag igår fick veta att min PT läser denna blogg och att han med säkert har läst att jag tycker att vissa av hans kroppsdelar är sexiga så kanske jag skulle kontra med en ny banner för att eventuellt sälja in mig, men jag har lite svårt att avgöra vilken bild som gör mig kåtast och är sexigast och vilken som ”säljer bäst” men jag är säker på att just du hjälper mig med det! Nu kör vi bilderna, häng med!

1. Slutna ögon put

 

2. Svullna läpp put

 

3. Profil put

 

4. Oskuldsfull put

 

5. Läppglansput

 

7. Rödput

 

8. Rödput och med k….ruffs

 

9. Rödput och kåtblick

Jag förstår om det blir svårt för dig att välja då alla bilder vart förbenat bra men försök välja en favorit är du snäll!

Vi hörs!

 

 

3 reaktion på “Putande läppar & kåthet

  1. Pingback: Vilka kåtbockar! | coolbettan

  2. Pingback: Ring upp mig istället | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *