Puss av PT & andra skor 

Jag sket i LSD-träningen idag. Idag körde PT ett spinningpass med enbart mig. Ursäkta nu, HELVETE vad jag gnodde. PT kramade skiten ur mig idag. Det är i och för sig bra för då slipper jag ju ta ett förstoppningspiller;)

Jag slet så att pulsen dunkade uppe på hjässan och gled vidare upp ovanför huvudet som en gloria som förvandlades till en baslåda med sitt dunkadunkande. Jag hade så tungt att pedalerna nästan stannade och jag nästan fick hoppa ner pedalerna med båda fötterna för att snurra runt dom. Spykänslorna kom ca: 30min in i passet. Jag gjorde misstaget att dricka vatten då. Jag återanvände vattnet så att säga resterande 38min av passet. Det åkte jojo, upp och ner. Efter passet så visste jag inte var jag skulle ta vägen då jag var så slut. Nu är det ju så att det är ju sådan här träning jag älskar, fram med piskan och driv mig hårt så jag för stunden hatar den som driver mig till allt vad jag har och lite till. Efter älskar jag den jag just hatat mer än någonsin.

När vi höll på att cykla ner pulsen hoppade PT av sin cykel och kom skrattande fram och gav mig beröm och en, hör här nu, PUSS! Det har jag aldrig fått förut på en träning och inte heller sådant beröm. Jag är fortfarande glad:)

När jag klev innanför dörren så fanns andra små skor i hallen. Det var Enya som kommit för att hälsa på. Vi käkade mellis och jag bjöd henne falurågrut med massor av Bregott, som hon gillade det och som smorde in mycket av smöret på kroppen. 

  
Så det fick bli dusch med svettiga mormor. Lillfian halkade två gånger och andra trots att jag satt i en sådan där halkmatta.

Att ringa moster Jossan och morbror Mikael piggade upp oss två, två trötta, en efter förskolan och den andra efter PT- timman.

  
Jossan kan få vem som helst på bra humör. Och gör miner och skämtar. Inte bara när de små är med:)

  
Nu blir det allsång på TV. Den viktigaste av alla, Pridetema. Det blir också mina allsångspopcorn.

  
När jag presterade så pass idag så tyckte Hjärtat att jag var värd ett glas Amarone, jag tackade ja till ett litet glas.

  
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *