PT igår

PT:n har sedan i helgen smsat flitigt om både det ena och andra, vi har inte setts på ett tag då jag först hade flunsan och sedan slog på rumpan.
Det har varit trevliga sms med blandat innehåll.
Igår kom ett nytt och sedan ett till att han tänkte komma förbi och låna ut en bok till mig, vad jag riktigt skulle med den till vet jag inte men förmodligen skulle jag väl läsa och lära.

När han väl var här så bjöd jag in honom och jag hade innan jag fått smset tänk att ta ett glas vin i min ensamhet då jag ju öppnade en flaska i söndags och hällde upp ett glas och sedan somnade i soffan utan att få i mig det och detta såg PT:n och då är jag ju så väluppfostrad att jag frågade om han ville ha ett glas.
Till min förvåning så tackade han ja och det vart tillslut 1.5 glas var och sedan var flaskan slut, trevligt som tusan hade vi och många skratt avfyrades.
Snygg PT:n cyklade sedan hem sent om sidor och idag kom det ett nytt sms där han tackade för i går och tyckte det hade varit trevligt och sedan fortsatte han med en form av invit, spännande och se vad den står för, fortsättning (hoppas jag) följer…………

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *