Present av Anna!

Jag fick en fin present av Anna igår!
En fin liten vattenflaska jag kan ha med när vi promenerar!

bild (2)

 

Igår då vi gick vår 6km promenad så hade båda två druckit för lite under dagen.
Vi vart törstiga direkt.
Jag vart snustorr i munnen direkt, faktiskt som om jag stoppat in två matskedar kanel i käften och sedan försökt svälja det. Du vet det kom inte en droppe saliv i munnen, trodde jag hade inbyggda tandläkarsugar i munnen. När jag pratade med Anna och skrattade till så att överläppen åkte upp i ett leende, jo jag kan le ibland, så fastnade överläppen ovanför tänderna i tandköttet och satt så tills jag kom hem och kunde lägga munnen i blöt så det lossnade.
Vi hittade en pytteliten tjärn som vi tänkte dricka ur, sila bort det gröna och bruna som simmade där i med tänderna. Men jag ville inte att vi skulle gå dit ifall vi fick något myggbett.

Denna fina flaska är behändig. Jag kan köra ner den i klyftan mellan brösten. Skulle faktiskt kunna sticka ner ett sugrör där och drick direkt. Annars är det ju bara att pula in den i min största cellulit. Eller som Sofia de la Prada skrev, skrattgropar i låren;)

Ja då väntar nya steg att gå idag. Idag är det min tur att köra Sockersöt i vagnen runt spåret. Annas tur att ta Bungpump-stavarna hehe.

Tack Anna för den fina presenten!<3

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *