Plötsligt händer det..

…och en odrucken Latte ligger över bänken

20130118-054657.jpg
Idag vevar jag med armar och ben som ett barn. Ett barn som vuxit 5cm under natten som sedan inte har koll på kroppens delar på morgonen.
Jag kollade, hade inte vuxit på längden, aningens på bredden. Det måste vara något annat det beror på att tår slagits i, att Latten vickades i kull, att jag gick in i dörrposten på väg in i badrummet.

Har du sovit gott inatt?
Har du koll på dina kroppsdelar?

God Morgon!

4 reaktion på “Plötsligt händer det..

 1. Jag vevar värre än barnen och skulle behöva haklapp när jag äter 😉
  Förstår inte det, förmanar barnen att ta det lugnt osv och själv är man som virvelvinden med kroppsdelarna 😉

  Nej…inte sovit gott…grubblar då de sker saker just nu som jag känner mig ensammaste i hela världen om, som jag inte vet vem (förutom Maken) som jag ska bolla det med, hur jag ska lägga fram, kommer jag kunna ta hatet som kommer bli mot mig…
  Det är en skitviktig sak/händelse och jag reagerade först lugnt, den som ska besluta kommer ta rätt beslut men nu inser jag den inte kommer göra det.
  Och trots jag snart är 39 år så vet jag inte hur jag ska gå tillväga, vart ska jag vända mig, hur ska jag göra, hur ska jag lägga fram….
  Och just nu känner jag att många runt mig gör en rolig sak av det, jag trär på masken och flyter med trots både jag och Maken och en vuxen till har panik så det skriker om det.
  Kommer jag orka med att bli hatad, kanske för år framöver ???
  Just nu vill jag bara skrika rakt ut…..

  Hoppas du sovit gott i alla fall 🙂

  Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *