Planen om Prinsen funkade!

I min hjärna så hade jag planerat att jag och Hjärtat skulle åka och hälsa på Alvar. I min värld och tanke var vi redan där.

Igår när Hjärtat kom hem sent efter att ha jobbat varit på möte långväga här ifrån förstod jag att jobb stod på hans schema idag.
Imorse då jag vaknade en första gång kände jag att jag måste träffa Alvar idag då de inte firar nyåret här i år. Enya firar sitt nyår här idag.
Jag kom då på att jag ringer honom och frågar om han vill leka med mormor ett par timmar. Jag tänkte leende att Alvars mamma och pappa nog inte skulle skrika nej så högt då jag visste att de hade mycket att göra då de skulle ha nyårsfest ikväll, he he. Efter den smarta planen så somnade jag om.

Sedan kom Alvar. Vi lekte, vi åt, vi lekte, han sov middag i 45min, vi satt och bara myste 30min, vi åt smoothie, vi lekte, vi, Alvar duschade då vi båda gillar att leka i vatten och mormor vart väldigt väldigt blöt, vi åt fruktpuré, vi lekte.

IMG_5177.JPG
Pappa Jens kom sedan 16:50 och då var vi tvungna att sluta våran lekdag.
Vi fick många underbara timmar tillsammans idag. Timmar att vara här och nu. Det är meditation att ligga med barnbarnen på golvet. Då finns det inte tid att blogga eller face booka, bara vara med varandra.

Tack Angelica och Jens för lånet av er förstfödde!
Vi har haft en toppendag Alvar och jag! Alvar har varit på bra humör, gjort ett nytt dansmowes, han kastar sig fram på golvet på mage som i breakdance. Lärde sig torka bordet som ni fick film på. Alvar klarade gå över tröskeln och hålla balansen när han hade ena foten mitt på tröskeln, han har gått massor idag!
Hoppas ni tar ett par munnar extra champagne idag så pannorna känns lite tunga imorgon sås vi får leka igen;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *