Philip, Cajsa, Alvar, Enya, mat & blod

jag skulle kunna ta och kapa Philip, Cajsa, Alvar & Enyas namn, sätta in den i orden mat och blod för att skriva en saftig och kanske spännande påhittad blogg. På det spåret befinner jag mig dess värre inte. Jag går längst min stig och då berättar jag vad jag verkligen gjort. 

Igår åkte jag och Hjärtat till Uppsala för att hälsa på Philip. Jag hade köpt med mig lite gåvor som jag hoppas kommer till användning. Jag har ju köpt lite här och där till de andra barnen sedan de flyttade hemifrån. Kanske inte av hönseri utan mer för minnerna jag själv har då jag flyttade hemifrån och börsen tömdes alldeles för snabbt och slantarna fick nya hem att vara hos långt innan påfyllning skedde varje månad. Inte undra på att jag var väldigt smal på den tiden;)

Vi gick iallafall ut och käkade lunch och det var trevligt. Mysigt att få träffa Philip igen.

  
Vi kommer inte se varandra mer innan semestern. Philip verkade ha det så bra.

Idag har jag vilodag. Alvar kom imorse och drack gladeligen smoothien som hans kompis morfar gjorde. Smoothien hette (som alltid): Best ever när morfar blandar fritt och tager vad vi haver.

  
På eftermiddagen var det dags för lite egotid hos världens bästa Cajsa. Jag hade glömt plånboken (igen, andra gången) så jag fick kritsa min tvätt och klipp.

  
När Cajsa lade handduken på mitt huvud kände jag avslappnat efter tvätt och massage: Nej, inte slut redan! Jag orkar inte gå här ifrån!

Nöjd och glad spatserade jag ut från ” min” Cajsa<3

  
Efter art jag kommit hem kom lillfröken Klättermus och hälsade på.

  
Alvar kom igen och lekte en stund.

Jag gjorde vegetarisk mat. Det var länge sedan jag år ”spagetti & köttfärssås”. Så gott och smalt att äta.

  
Sedan fick ”syster” Hjärta ta blodprov på mig. Han var inte helt bekväm med uppgiften.

   
 
   
    
 
Satan vad han tryckte och drog i fingret för att få ut blod då det röckte. Nu är det iallafall gjort!

Vi hörs!y

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *