Permanent ”bajsfläck” där bak

Jag är chockad!!!

Imorse då jag drog runt i mina pyjamasbyxor så började det klia där bak. Inte i röven utan där människor utan hängröv som jag har ett Y där skinkorna börjar.
Det kliade något så grönjävligt att jag klöste så att naglarna ”filades” bort ner till nagelbanden på pyjamasbyxorna.
Men tillslut glömde jag bort det. Tills jag stod i duschen (före 20.00 faktiskt, grattis collbettan!) och tvålade in alla veck på min hängröv. Då jag kom åt där mitt Y suddats bort med åren så började det klia igen. Jag klöste utav glatta livet. Det som kliade kändes stort när jag kände med handen. Vad i hela friden var det där?
Efter att jag duschat klart och åter stått och kliat, nu med frotehandduken så kände jag mig tvungen att kolla vad det där var.
Jag vände upp rumpan mot spegeln. Tog ett fast tag i hängskinkorna och särade på dom. Där fann jag ett utslag som såg ut som ett försommarmyggbett, ett stort ett.
Hur jag har fått det vet jag inte då ingen mygga kan ta sig in där emellan hängskinnet levandes. Och vad jag vet så lade jag mig igår kväll med pyjamasbyxor och vaknade med pyjamasbyxorna på. Skulle en mygga komma dit så skulle jag behöva stå på knä, ligga med huvudet på huvudkudden, ta hjälp av mina händer och dra isär alla veck och skinn och sedan ligga så utan täcke för att en mygga ska kunna få sig en mumsbit.

Men nu var det inte utslaget som gav mig en chock. Jag hittade något på min kropp som jag inte visste fanns där!
När jag tog ett stadigt grepp med mina händer för att få med allt löst så kanske jag tog aningens för stort grepp. kanske jag särade ett par centimetrar för mycket. För där ca: 2cm nedanför där Y:et ska sitta hittade jag en fläck, en brun fläck. Jag tog handduken och gned ut av bara helsike. Vad fan var det där?
Tillslut kunde jag konstatera att det var ett födelsemärke/leverfläck som var bajsbrunt. Fy fan vilken chock!

Mina tankar gick genast till alla otaliga gynläkare jag bräschat upp mig för, till alla barnmorskor, till föredettingar, till Hjärtat, till all personal på barnhemmet som bytt blöjor på mig!
Undrar om dom trott att jag missat att torka mig just där?
Undrar om jag varit en snackis vid fikat i personalrummet hos gyn, BB, barmorskemottagningen, på barnhemmet?
Tänk vilken avsmak dom känt om dom trott det?
Undrar om de behövt gå i terapi efter besök i de regionerna på min kropp?
Hur tänkte vår herre då han skapade mig? Var han på ett ”humoristiskt” humör? Varför var han tvungen att färga märket bajsbrunt, kunde jag inte fått ett rött födelsemärke?

Jag är chockad! Räckte det inte med det som redan var?
Jag kan inte släppa bilden jag såg, den sitter på min näthinna, fastetsad.

Jag måste förekomma Hjärtat med detta.
Ikväll måste jag spänna upp röven och visa att det är En leverfläck/födelsemärke. Det kan ju vara bra som kännemärke också om jag skulle bli styckad eller så, bra för indentifieringen liksom.

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *