På tredje plats!

En cykeltur vart det i kväll och det gick bra halva sträckan, riktigt bra trots att mjölksyran kom efter 1 km, jag tror det berodde på morgonträningen, då det sprangs upp och ned för mördarbacken.
Men trots det var jag skitglad, jag märkte skillnad, det var inte lika tungt att stå och cykla utan jag hade kraft att dra:) Så lite har jag väl att tacka PT:n för alla backträningar!
Men när det idag var dryga milen kvar får jag sådan huvudvärk och i stället för att vika av hemåt cyklade jag bara på. PT:n åkte bakom ett tag, plingade i ringklockan som en vilde och skrek: Kom igen nu Bettan! För fan TRAMPA! Tryck och dra! Visa vad du går för! Du har en Peeak- tröja på dig, visa att du klär i den och ta i nu!
Tillslut cyklade han om och då spydde jag i farten, torkade munnen med underarmen, sköljde med vatten, både arm och mun. Men tillslut var huvudvärken så galen att jag bad PT:n cykla på. Men det skulle han inte och nu skulle jag helt plötsligt ta det lugnare. Men jag tänkte att ju fortare jag cyklar ju snabbare får jag en tablett.

20120712-203321.jpg
När jag kom hem så kastade jag i mig tablett och på sängen ett par minuter men svetten sprutade så det var bara att gå upp. Hundarna behövde mat och jag också och medan jag stod vi spisen kollade jag tiden och vart förvånad! Tredje bästa snittfarten jag någonsin gjort!! Sablar vad bra! Nu är jag cool!

20120712-203835.jpg
Nu var inte kortet för att visa att jag är cool utan att jag är så ful i solglasögon. Som på min startsida på bloggen.
Var jag köpt mina ”snygga” solbrillor?
Dom hittade jag i en kasse med skräp i när jag städade garaget.

Nu har lyckan tagit över huvudvärken när jag tagit tredje bästa snittfarten, men den bästa i år!!!

Vi hörs!

En reaktion på “På tredje plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *