På krigsstigen- luktar illa

Jag hälsade på inne hos Monasuniversum idag och läste om grannar. Det var en sak jag gick igång på då jag tänkte på SÄPO, grannarna här.
Jag vart riktigt förbannad då jag tänkte på dom.
men ett spinningpass på 1.5h stod strax framför mig så jag tänkte jag skulle ta ut min ilska där.
Trots att jag spann så blygläpparna nästan lossnade trots att jag hade mina blöjbyxor på mig, ja de hänger väl fast i någon skinnflisa.
Jag lovar att ett AJ! gled ur min strupe när jag ställde mig i duschen.
Jag vart irriterad till max under spinningpasset och  tog i så att till och med fräknarna började svettas bort

Det finns en gubbe som inte kan tvätta sina spinningkläder. Han måste ha dom som vi hade gymnastikkläderna i skolan, i gympapåse och dom hängde kvar hela terminen innan vi fick ta hem och tvätta dom.
Jag trodde jag hade tur då han satte sig på andra sidan. Jag har haft honom bredvid mig och då hoppade jag av och sprang på toa och dutta lite tvål under näsan. Men idag hade gymmet införskaffat två fläktar som spred hans svettunknaskitdoft i hela lokalen. Min middag höll på att komma upp både en och två gånger.
Sedan då han börjar svettas så blir det än värre, fy fan!
Jag vet från säker källa att han bara går in och vänder i duschen efter passet, tvålar inte ens in sig. Men det som stör mig mest är att han tror att han är en sexy-boy i lokalen och spelar ut efter sitt troende. I ögonvrån ser jag hela tiden hur han sneglar mot mig och vill ha ögonkontakt. han fäller också en massa kommentarer. Skiter hur vi blir lotsade genom passet, han tror han är en gud.
Jag skulle hellre ha en skunk i salen än denna illaluktande gubbe.
jag ryser av tanken att vakna upp vid denna sexy-boy efter en blöt kväll ute på stan. Då skulle jag behöva stomioperera mig, för jag skulle spy tarmar ur mig.

Får försöka tänka att sopborsten och farstubron nog älskar mig så blir jag på bättre humör.

Vi hörs!

na

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *