Orent bränsle & dyngsvettig

Idag är det dags för operation av andra ögat. Igår kväll kollade jag upp bussar och tunnelbana så jag skulle komma fram i god tid. När jag slår upp busstider etc. så ser jag vilka tider som stressar mig och vilka som jag inte känner mig stressad utav. Sedan tar jag en print screen på tiderna så kan jag kolla där femtioelva gånger när jag tror att minnet sviker mig.

Med Norrtäljeslokaltrafik kom jag bara två hållplatser. Efter första hörde jag chauffören ropa upp på radion och hörde svaret att just den bussen jag satt på hade fått orent bränsle. De hoppades att chauffören iallafall skulle ta sig till stationen. Det blev ett önsketänkande.

  

Jag vågade inte vänta på en ersättningsbuss. Jag och de flesta andra hoppade av. Några började springa runt mig, jag hade bara valet att gå och jag gick så fort jag kunde. Jag visste att jag skulle missa bussen till Stockholm och tvingas ta en senare.

När det blir så här så pumpas stresshormonerna ut i kroppen med full kraft. Det blir bara som en sörja i både knopp och kropp. Nu har jag inte koll, nu vet jag inte tider och det triggar igång mig.

  

Jag ser att Hjärtat ringt och ringer. Berättar om bussen, att jag går till stationen. Han hör att jag är stressad och säger att jag kommer hinna. Han  vill att jag kommer till hans jobb sedan så kan jag åka med honom hem när han är klar. Jag tänker på hundarna och tycker de blir ensmna för länge. Han tycker att jag inte ska göra stora problem över saker i onödan. Det är ju sant, svårt att inte göra det då kroppen av alla hormoner är i uppror. Sedan, hur ska jag hitta till hans jobb där ifrån? Han blevirriterad, säkert less då han så många ggr får ta mitt och mina korta svar utan glädje. Hur skulle jag hitta till hans jobb och nu med en hjärna som liknar snöslask.

Hade jag inte haft en tid att passa och andra som i sitt arbete väntar på mig hade jag gått hem och lagt mig för att sova.

Jag kommer säkert hinna, det är lättare sagt än gjort då hormonerna redan pumpar runt. Det vart inte så bra det här, inte på något plan! Jag hoppas jag hinner torka upp av allt svett tills jag är framme.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *