Oljeriet klart!

Vetesäcken åkte ifrån skallen efter 1.5 timmar, kändes som om jag fick solsting och huvudet svajade som på en nyfödd.
Nu hade jag denna inpackning av Macadamia olja i drygt 2.5 timmar.

När jag lättade på ICAkassen så höll jag på att lite smått bryta ihop för det såg inte ut som om det sugit i sig något och jag bannade mig själv att jag inte gjort detta vid en tidpunkt då jag inte behövde träffa på några människor de närmsta dagarna.

Nu kom jag till momentet shamponera in shampo i detta hår innan jag visade håret för vatten.
Ett tips, ha inte bara en liten skvätt shampo hemma, här behövs massor!

Nu skulle detta shampo sköljas ur i kallt vatten. jag var tvungen att ta pytte varmvatten då kroppen börja skaka av köld och bröstvårtorna dragit i hop sig till små stenkulor.
Efter det så shamponerade jag in håret igen och sköljde i ljummet vatten, sedan åkte det i lite balsam då håret kändes en aningen annorlunda och jag var rädd att jag annars skulle ses med svinto på skallen.
Oljan var bra att ta bort mascaran med, det fixade den till och med själv då jag tvättade håret, dock lämnade den kvar mascaran under ögonen men från fransarna var den borta.

Medan jag väntade på att håret skulle självtorka så behövde handfat, badkar mm dessa produkter.

 

Nu är håret torrt. ser det ut som om jag varit i djungeln ett par månader utan tillgång till hårtvätt eller ser det okej ut, döm själva för här kommer resultatet med blixt och utan

Varför jag gjorde detta då jag ändå använder Sebastians inpackning ett par ggr i veckan?
Jo eftersom jag av uppmaning av min frisör lade i slingor i håret i våras trots att jag vet att det förvandlar mitt hår till en majbrasa innan den tänts på och att jag fått tillbaka massor av hår som flikar upp sig då det växer ut efter att ha tappat massor med hår under ett par år då jag var sjuk, men att håret kommer tillbaka beror på den juice jag dricker 1dl om dagen, den presenterar jag i ett annat inlägg så info kommer om den.

Om jag kommer göra detta igen? Jajjamensan, om det inte visar sig att jag efter ett par timmars sömn ser ut som en flottsäck om någon olja tränger ut efter ett tag.

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *