Oljan i, nu lite ånger

Först värmde jag olja i mikron, först vart den för varm och hade jag haft i den i håret då hade jag nu suttit med friterat hår.

Sedan började jag kleta in oljan i håret och tills detta steg var mitt mod högt, det var efter att jag kommit en bit in i håret modet började dala men då var det ju som försent.
Men jag har några gånger eller om jag ska vara ärlig så har jag tänkt tanken hela tiden sedan oljan kom i håret: Hur f-n kommer jag se ut imorgon?

Sedan skulle en kasse på skallen så jag klippte upp en bit i en ICAkasse.

Efter detta moment så skulle en blöt varm handduk viras om huvudet för med värme skulle jag få ett bättre resultat, men jag skippade det där med att blöta ner handduken för jag ska ju ha detta i två timmar och då hinner ju handduken bli kall och äcklig.


Men efter en stund tänkte jag att jag nu får ett sämre resultat då jag inte har värme på det här men jag ville fortfarande inte ha en blöt handduk på skallen och då kom jag på den braiga idéen att värma vetesäcken och sätta på skallen mellan plastpåsen och handduken.

Men nu efter att ha haft den där vetesäcken under handduken så mår jag lite illa för skallen är så varm men det är väl bara att härda ut antar jag.
Tycker samtidigt synd om kvinnorna som bär vatten på huvudet och bär hem det från brunnen för bara att ha en vetesäck på skallen och balansera dess tyngd räcker mer än väl för mig.
Nu är det bara 1.5 timmar kvar och sedan ska det ur håret på något sätt.

Så här ser den ut, Macadamia oljan från Emile Noël, en ekologisk olja som går att äta, är rik på omega 9, bra för hår, ärr och bristningar, hud över huvudtaget och känner jag mig rätt så kommer jag snart stå inoljad från topp till tå och åka runt på golvet som en blöt tvål.
Detta märket har fantastiska oljor, oliv, hasselnöt, Agar mm. av hög kvalité, finns på ekolivs och hälsokost.

Fast jag blir som glassugen nu då jag gillar Ben & Jerrys choklad/vaniljglass med chokladdoppade Macadamianötter.
Men nu får ni lite extra info för jag har väl googlat, Macadamia är inte en nöt utan ett frö från Australien.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *