OL t.o.m framme

Köpte en ny hundbädd igår.
Kan tyckas onödigt vid en första titt då hushållet numer iallafall har fem stycken kvar.
Men av dessa tror jag bara det är en hel. Det var för ett par år sedan då Kakan var valp som hon fann det roligt att tugga på Biabäddarna. Två stycken tuggade hon sönder så pass att de fick åka till himlen direkt.
I hallen har en Biabädd stått. Varje Biabädd har ett barntäcke med påslakan på sig så flickorna kan ha det mysigt och slippa frysa.

20140109-064927.jpg
Jag hade först tänkt köpa nya Bisbäddar vart eftersom. Men dels en rabattkupong och att täcket ofta ligger på golvet. Antingen har hundarna tagit ut det. Eller så är det småfolket eller minifolket som gjort det. Själv snavar jag på täcket då jag rundar hörnet från köket och ska runda hörnet i hallen för att komma till toa. Jag har fullt schå att hålla reda på mina ben i vanliga fall och med ett täcke släpandes runt fötterna är det påväg att sluta i katastrof.

Minifolket tycker numera om att chilla i korgarna. Hon sitter där och bara sitter. Eller så provligger hon. Flera gånger per dag finner vi henne hänga i korgarna. Ja inte bokstavligen utan hon bara sitter där och är, nöjd.

unnamed (20)

OL, Old Lady, hon tillbringar dina höst och vinterdagar helst på kontoret eller i sovrummet. Hon tittar fram när blåsan är full eller törst och hunger gör sig påmind. Ja sedan kommer hon alltid då Hjärtat knackar andra morgon ägget. Till Philip går hon på eftermiddagarna/kvällen för att bli kliad på och att få leka. Ett par svängar till om dagen gör hon för att få lite kel.
Sedan jag kom hem med den nya korgen igår mitt på dagen har hon spenderat sin tid i hall och kök!!
På natten sover hon oftast på kontoret i barnens farmors gamla fåtölj.
Nu arla morgon fann jag henne i hallen i nya korgen med de andra!!

20140109-070459.jpg
Mysigt och trevligt iallafall att få se henne mera!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *