Nya tallrikar!

Om det hade varit så väl att jag sprungit rumpan av mig men så är inte faller. men sprungit runt i alla de affärer som kan tänkas ha en tallrik har jag varit på.
Åhlens låg bra till ett tag, bäst i pris iallfall. Men det var helvita tallrikar och jag ville ha något som förvillade runt kanten. Allvarligt tänkte jag åka på Franks Färg och köpa porslinsfärgspennor och göra egen dekor på tallrikarna.
Satanigatan vad glad jag är att jag inte slutförde den idén. Hur i hundan skulle jag hinna måla tolv tallrikar och assietter? Ingen aning men min hjärna tyckte det var en strålande idé.
Sedan gled jag in på RUST efter att Angelica sett tallrikar där. Men alla stans tallrikar är 27cm eller upp till 31cm. Men denna har en liten fördjupning iallfall och en kant.
Så jag bara köpte. Ingen aning om Hjärtat gillar dessa. Men det gör han säkert för gillar jag dom borde ju han gilla dom eftersom jag gillar dom för han gillar ju mig, eller? 😉

unnamed (15)

 

Gråa då jag kände mig trött på dessa vita.
Nu hoppas jag att detta gör att det äts mindre portioner mat. Här körs det med alla de möjliga knep. För här hemma är det kamp med vikten och kamp för livet.

Philip min pärla fortsätter på pluskontot då han tog med en placerad och tränade på gymmet. Kan tänka mig att det kommer att andas träningsvärk imorgon. Se hur vår 2km promenad går.

Tack snälla Philip för idag!
Du gjorde någon mycket glad idag!
Någon som tittar och ser på dig med beundran och säker önskade att den såg ut som du i kroppen.
Puss & Kram<3

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *